Results 1 to 5 of 5

Thread: d2ckey and wiicliip

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    d2ckey and wiicliip

    ok i have from what i gathered from modder mans post a d2c 1st version chipset it doesnt have a stamp and it has serials under the g2c-d2c chip.
    i have a d2ckey and wiicliip (2 of them) i turn on the console it lights up red/blue and then when i play originals its blue. when i put a back up in nothing
    tried all different media with all good iso backups.i used the same backups when i had the wiikey.what am i doing wrong here both chips and wiiclips are having the same result is it possible that i have a g2cd2c version 2?

  2. #2
    New Member §piktsµ's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Orlando, FL - USA
    Posts
    548
    Thanks
    6
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Sounds like you need to short JP1 is it shorted?
    If yes.. then it's the Wii-Clip..
    but since your originals are working fine.. sounds like jp1 has been already shorted..
    Sounds like your Clips are bad man that's sucks..

  3. #3
    Member smasher164's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    441
    Thanks
    6
    Thanked 12 Times in 6 Posts
    sounds like u got a fake wii-clip.
    I am the SSBB master...

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Long Island
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I wouldn't say the wii-clip is fake so quickly.

    Check the pins on the underside of the wii-clip and see if they're bent. You may have bent them installing them improperly. does the yellow strip on the DVD drive start with "AMX" (or "*MX")? if so then it's a D2C2

    pictures of the drive, the chip, and the pins of the wii-clip will help also
    Dub's Outlet
    Free shipping on all orders! (except mod/repair services)

  5. #5
    New Member §piktsµ's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Orlando, FL - USA
    Posts
    548
    Thanks
    6
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Since you already have the mod chip.. i would install it and charge labor only..
    if interested.. let me know.. thanx.. oh.. and shipping would only cost $15. so..
    I say it's a good deal.. at least u wouldnt have to worry anymore about it coming off..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •