Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Black screen on PAL Game help

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by ModderMan View Post
    solution is in the forums...covered several times

    simple with a modchip....just update with the newest released same region game as your wii...then put in your pal game...and play
    OK, just so I'm sure (Wii D2E at 3.4U w/ D2Pro9) backup of PAL Need4Speed, change to NTSC with Wui1.1, but don't remove the update. Update when the Wii asks. Like I did with Animal Crossing City Folk and it worked fine. Safe to do??? (Or do I need to downgrade to 3.2U and use HBC and Gecko OS to load game?)

  2. #22
    New Member anthortic's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The United Kingdom. because kingdoms are cool
    Posts
    429
    Thanks
    45
    Thanked 77 Times in 52 Posts
    Quote Originally Posted by peKkerhead View Post
    so i have the d2pro9 v3 chip and region free is set to on.. i downloaded a pal copy of shrek the third and i used wiu to patch it to ntsc, it loads the game but when i hit start, it goes to a black screen and the wii freezes.

    so whats going on?
    if the region free is set on, you dont need patch the iso to ntsc, or the other way round. just try it as it comes first, and mod the iso if it doesnt work

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nevermind. Took the game update, NFS works fine with my set up.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •