Results 1 to 2 of 2

Thread: Fixed my D2pro v2 with wi-clip

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Fixed my D2pro v2 with wi-clip

    well I decided to tackle the wii after pretty much modding every other console out there, here's what happened, well I put in my wi-clip with d2pro9 v2 upon boot up I got only a solid red light, hmm, okay i got a little red wire in the bag and read the forums of how your suppose to short the clk so I did, then I soldered the J to the J on the mobo, booted up, red and blue are a go, but, when I put a game in it has a bit of a hard time I have to give it a nudge...anyone know what this is? is this what they call the inching issue, I hear of many fixes but does anyone know like what's actually causing this? burned my tiger woods game on a sony dvd dl, messed up, heh, oops, so then I bought some verbatim dvd+r works like gold, my wii is a version d2e, is this the latest? im sorry guys im new to the Wii i just got it with one game thats all I would appreciate all the help. so a D2pro v2 means the chip is a version 3 correct, and in order to go up I need a PROG? can I use the utility disc 1.6 without first updating the version or must I update the version first and then use the Utility Disc 1.6 ( and this fixes the inching problem correct) man I need help, oh well im not doing too bad I just burned my first backup,,,,any help would be appreciated...

  2. #2
    Member
    Retired Staff Member

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,494
    Thanks
    70
    Thanked 230 Times in 116 Posts
    Updating with just the 1.6 utility disc will not fix the inching problem. You will also need to update the Actel chip to 2.3 using the D2Prog programmer (Sold separately).

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •