Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: D2Ckey unable to play backup game after Update to 3.3U

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just a note as I navigate through this issue. I have uninstalled imgburn and installed newer version and have had a 60% increase in playable games that I had on my hd that would not play in wii when burned with previous version of imgburn. I have very little to no luck with nero. No firmware update available for my d2c key yet.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Florida
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by b_i_l_l_y View Post
    FWIW: Last week I install my d2pro/clip on my Wii (3.4e Firmware). I loaded the 1.7 utility disk which allowed me to check my current d2pro firmware which was HW2.5 and FW1.6 ... as my backups were play fine I didn't upgrade to d2pro FW1.7.

    My backups (Shaun White, Ben 10, Disney Think Fast [all RegionFrii + WiiBrickBlocker]) and originals (Wii Sports, Play, Fit) run fine and I have no HBrew installed at all.

    Hope this helps.
    Need Help
    Most of the download games play,but "animal crossing city folk" require a up date ,I have a wasabi installed,the game is usa ,will it harm the wii to update
    i have now 3.4u version

  3. #13
    New Member §piktsµ's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Orlando, FL - USA
    Posts
    548
    Thanks
    6
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Those of you... that would like to get an upgraded ModChip like WiiKey2...
    Just let me know...

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mine plays all now...chronologically here's what happened. New updates(3.4u), new games dl'd and burned on imgburn with new 100 pack of verbatim + which I have always used w/no issues, no go. Reinstalled imgburn, 60% success, bought verbatim - last weekend, all works 100%. Have many,many coasters but resolved.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •