Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: D2pro9 + Wii-Clip Install Video

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Again...

    I downloaded Zelda and burn it with Imgburn and Lite-on dvd burner on Sony -R disc @ X2. After burning, during verify disc session reported track reading errors.

    However, I put the disc in the Wii and it reads. I got the menu screen of Zelda, but when I push start, Wii is freezing...

    1. Would that mean that my 2pro is working?

    2. Would that mean that .iso is bad, or my burner is not good, or imgburn 2.4.2.0 is not good, or DVD Sony -R discs are not good/compatible?

    Thanks... I think i get closer to the solution!!!

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i burned now a dvd+rw successfuly (no errors) @4x with zelda, i can get the main screen but when i push the start button, it's freezing again...

    so, does somebody know where the issue is?

    thx again

  3. #23
    Member
    Retired Staff Member

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,494
    Thanks
    70
    Thanked 230 Times in 116 Posts
    It could be a number of things:

    - Media is bad, normally DVD-R (Verbatim, Sony, TDK and some others) burned using ImgBurn at 4x speed has shown higher success rate.
    - Do you have other backups that work? iso itself may be bad, does it work on someone elses modded wii?
    - If no backup work then it could be modchip issue
    - it could be Burner issue

    So depending on anserws to this we could narrow it down.

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks again!

    I burned another backup on a VB @ 4x and it works. Either zelda is bad or is NTSC version. It seems 4x is a good burning speed.

    I burned on +RW the HB channel install and it works as well.

    However, from time to time, the backup disk makes noise while it is accessed.

    Can I run my backups directly from USB HDD?

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks - so, would that mean that even with a modded wii we are not able to hook up a hdd over usb, right?

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    RE: Chip

    So with this, no soldering is required? I dont trust myself otherwise

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, I had to solder mine.....never worked for me, sold it for much less than I bought it for and bought a pre-chipped drive with a wii-key for about £90, haven't had any trouble since and plays all the latest games no worries.

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    130
    Thanks
    2
    Thanked 12 Times in 3 Posts
    looks simple enough

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    £90

    Might be worth getting though. What is the wii key?

    Sorry for being such a noob

  10. #30
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Duong

    The Wiikey came out before D2Pro9 and has had lots of updates to 1.9s now and is considered one of the most stable modchips, Wiikey 2 is even better

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •