Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 106

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros (NTSC). with D2Pro

  1. #51
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    OK 2 hours without problem

    Ok !
    it's seems that my combination get sucess :

    D2pro + wii usa 3.4U + neogamma v7 rev 8 + SMNE.dol + [Wii]New_Super_Mario_Bros_Wii[NTSC][Full_ISO][WiiSOS.com] iso

    After read a lot o tips and tests, i hope i'm gonna play my NSMW
    without problems.
    Nothing wrong so far. Any future problem i post it here.

    (Revise my english please).
    Thanks
    Kabum

  2. #52
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Instead of burning the ISO, I decided to instead use a USB Loader.
    Here are my steps:
    1. Updated to 4.1U from NSMB game disc (unpatched).
    2. I used the v2 fix with the bat file for Qwiif NTSC iso, and got a new patched iso.
    3. Updated IOS53 with Wad Manager to IOS53-64-v5406.wad.
    4. Used Dop-IOS to install and patch IOS60.
    5. Then I used WBFS Manager to put the fixed iso file onto a flash drive.
    6. Launch game with Neo Gamma R7 OGAM and has been working fine.

  3. #53
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Where can I find the "v2 fix with the bat file for Qwiif NTSC iso"

    Do you use DVD+R or DVD-R disc?

    Thanks

  4. #54
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    First of all, thank you for your guide! I followed it to the "T" and ran into the same problem I see a few others did. After selecting "launch DVD" from neogamma, the screeen goes Green and then goes Black which results in my Wii locking up, only way to get it back is to pull the power. Any suggestions as I havent seen any responses to this issue. Thnx in advance.

  5. #55
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I may have found my issue. I believe I have a D2Ckey and not a D2Pro. Would this be causing the Green / Black screen after selecting "Launch DVD" from NeoGamma? Is there anyway to tell what chip I have w/o actually opening my Wii?

  6. #56
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by filehere View Post
    Where can I find the "v2 fix with the bat file for Qwiif NTSC iso"

    Do you use DVD+R or DVD-R disc?

    Thanks
    http://www.wiihacks.com/attachments/...sc-loading.rar

    I do not use any DVD's to load NSMB. It loads straight off my usb flash drive that I plugged into my Wii. You can do this as long as you have a USB/SD memory device bigger than 400mb.

  7. #57
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    I just wanted to post on this forum to say that I followed this tutorial, and it worked 100% just fine for me! I have D2Pro, and I had followed every softmod tutorial I could find to get NSMB to run for more than 5 mins without erroring, and nothing worked up til I found this one. You'd think that if you payed a little extra for a modchip, you'd get some sorta special benefits, not that it would get in the way of trying to play games! I would have probably just gone with Bannerbomb or something to begin with way back when I wasn't very well informed of the Wii modding scene and got the chip. I still had to install Twilight Hack initially to get anything that wasn't a console game backup to work.

  8. #58
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Stewieb View Post
    Hi keep getting the follow message missing NeoGamma/smnp01.dol

    Any ideas please,

    Stew
    i am receiving the same error. d2pro

  9. #59
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by logicbomb666 View Post
    i am receiving the same error. d2pro
    This worked for me:
    D2pro + wii usa 3.4U + neogamma v7 rev 8 + SMNE.dol + [Wii]New_Super_Mario_Bros_Wii[NTSC][Full_ISO][WiiSOS.com] iso

    I had to tell neogamma to launch the dvd twice (the first time i got an error). I've played all the way to the boss level of world one with no errors so far.

    thanks everyone!

  10. #60
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Hi,

    I just tried to install IOS53 thru dopios. there was some errors though.
    it seems to be downloaded and installed completely.
    Anyway, I launch DVD from the NeoGamma but there's following error.
    Sd:\NeoGamma\SMNEO1.dol missing.
    anyboby got answer for it?

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •