Results 1 to 4 of 4

Thread: Sick of my fucking D2Pro V2

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs down Sick of my fucking D2Pro V2

    Nothing but fucking garbage. Originally ordered with the wiiclip. That died (like ALL of them do). Soldered it on, worked fine for a bit after the FW update disc 1.7.

    Today it won't do a fucking thing. Disc will not spin, eject, or even think that its there.

    I'd HIGHLY suggest staying away from this junk

    Wiihacks EDIT:Nothing wrong with the chip....installation problem most likely...and or other issues..... we asked for your install pics and yet to receive them...

    Also perhaps instead of bitching....you should contact canada mods... however the installation is your responsibility and no one elses

    as for your Language.....cya in RR 14 days
    after you have read the rules
    Last edited by ModderMan; 09-06-2009 at 05:42 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    54
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    D2pro is a decent chip.
    Whats your soldering like?
    Want to post up some high-res pictures of the installs, make it easier to see were you went wrong.

  3. #3
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15

    Wink see you're have a few different issues

    Quote Originally Posted by Black993 View Post
    Nothing but (say it again..you are gone) garbage. Originally ordered with the wiiclip. That died (like ALL of them do). Soldered it on, worked fine for a bit after the FW update disc 1.7.

    Today it won't do a (say it again..you are gone) thing. Disc will not spin, eject, or even think that its there.

    I'd HIGHLY suggest staying away from this junk

    Nothing wrong with the d2pro 5/6 or the 9 if installed with the latest recommended wiring and update

    show us a few close ups of your install and well go from there

    thanks
    Last edited by ModderMan; 09-06-2009 at 05:09 PM.

    Wiihacks Super Mod / Admin

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My chip started doing the same thing. Where it would work when it wanted to and would not spin up the drive unless I uninstalled it completely. Blue lights on the chip said I was good to go, but the wii drive told me to talk to the hand.
    Gmodz will lie to you to make a sale.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •