Results 1 to 10 of 10

Thread: Tiger woods 2010

  1. #1
    New Member wiizombie's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    michigan
    Posts
    42
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Tiger woods 2010

    I have a d2pro with HBC installed on 3.2 firmware and I have tried two differnt rips of tiger woods 2010 both of them fail to load. It shows up but when I click to start it just frezzes on a black screen and I have to restart my wii any suggestions...
    Last edited by wiizombie; 06-17-2009 at 04:15 PM.

  2. #2
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    Quote Originally Posted by wiizombie View Post
    I have a d2pro with HBC installed on 3.2 firmware and I have tried two differnt rips of tiger woods 2010 both of them fail to load. It shows up but when I click to start it just frezzes on a black screen and I have to restart my wii any suggestions...
    If you have the d2pro with chip version 2.3/1.7 it should work.
    You must have a bad disk..

  3. #3
    New Member wiizombie's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    michigan
    Posts
    42
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I did another game same disk's same software works fine??

  4. #4
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    Quote Originally Posted by wiizombie View Post
    I did another game same disk's same software works fine??
    Well if Tiger Woods is still not working, Maybe you have a bad ISO.

  5. #5
    New Member wiizombie's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    michigan
    Posts
    42
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I have tried two differnt iso because I thought them same thing

  6. #6
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    Weird!
    Do you have HBC on your system?
    If you do, Make sure you have cIOS38rev13, IOS38, IOS53, and IOS55 installed.
    Other then that I do not know what to say.

    OH! By the way, I have not loaded the game via DVD. I use the USB-Loader.
    I'm going to try it by dvd and I'll let you know.

  7. #7
    New Member wiizombie's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    michigan
    Posts
    42
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ok thanks i will check and let me know

  8. #8
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    It does not work via DVD. Hmm.

    Like I said, It works using a USB/HDD.

    Something tells me take the d2pro firmware my need a new update.
    There are a few of the newer games the chip is having problems with.
    So I guess we will have to wait and see.

  9. #9
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    I sent an email to d2pro tech support about some of the problems with the newer games. I basically ask if there was going to be a new update coming out soon for the newer game problems.

  10. #10
    New Member wiizombie's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    michigan
    Posts
    42
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Do you have HBC on your system?
    If you do, Make sure you have cIOS38rev13, IOS38, IOS53, and IOS55 installed.

    I installed cios38 rev 13 and it works so like you said d2pro needs to update firmware. i appriciate the help.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •