Results 1 to 8 of 8

Thread: D2PRO problem reding discs

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool D2PRO problem reding discs

    Hey Folks,
    I'm new to the site,which gets a big thunbs up!!!!!!!Stumbled across it while googling this issue.

    Well this is my first post,I had a look around but couldn't find any post with similar issue.

    I bought a d2 pro-d2e chip a while back and burned a few game images onto disc(pal version) and everthing was working fine.After a while though every time i put in a disc "system update" needed would appear where the game logo should be with the copied games.Now even with original games the same thing appears.
    I downloaded the utility disc software 1-.7 and installed it but still nothing.System is running 3.4 ,duuno if this is good or bad??????
    Pretty much stumped at this stage,
    Any Ideas appreciated.
    Last edited by deekay; 02-06-2009 at 02:05 PM. Reason: forgot some info.

  2. #2
    Junior Member gators33's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I would read this post http://www.wiihacks.com/recommended-...atutorial.html

    I am a NOOB and this got me going...i think you may need STARFALL on your wii and have the disk update turned off.

    Again, I am no expert but read the link above.

    good luck.

    gators
    GO GATORS!

  3. 1 User Says Thank You gators33 For This Useful Post


  4. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    "system update" will appear when an import game (or b/u) be loaded.

  5. 1 User Says Thank You billyhome For This Useful Post


  6. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks gators33,will give it a go,i'll let ya know how i get on.

  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey billy ,
    just making sure what your saying,I have a europe console and i downloaded a pal iso,pal is europe right???????By b\u you mean back up??

    Shouldn't game work with chip inserted instead of giving system update,Any way around it ????
    without trying the starfall way.

  8. #6
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    Quote Originally Posted by deekay View Post
    Hey billy ,
    just making sure what your saying,I have a europe console and i downloaded a pal iso,pal is europe right???????By bu you mean back up??

    Shouldn't game work with chip inserted instead of giving system update,Any way around it ????
    without trying the starfall way.
    1.yes. Pal is europe; b/u for backup copy.
    2.with chip-mod, the "update" message would appear. u play b/u of other region with chip-mod + geckoOS.
    3. check for more in "Guide:Region Booting with GeckoOS1.07b" --by e39.

  9. 1 User Says Thank You billyhome For This Useful Post


  10. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nice one for update,
    looks like i might need homebrew installed ,I'll give that a shot first and see how goes.

  11. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Back again,I was able to install homebrew by turning off the region patcher with the utility disc.I'm now gonna try downgrading and loading starfall,
    Kudos lads for sending me in the right direction.

    AHHH,feels good to be playing HOD2 again.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •