Results 1 to 4 of 4

Thread: D2Pro Blocking Updates

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    D2Pro Blocking Updates

    Hi,

    I've got a D2C with D2Pro. Most backups work fine but some games such as Need for Speed Undercover fail. I get the icon on the Wii menu but when the game is started it hangs with a blank screen.

    From other forums I've gathered that my D2Pro is blocking updates, which are necessary for some games to run like Need for Speed.

    I've got D2Pro 1.7 utility disk and have tried unblocking updates, but I must be doing something wrong.

    Does anyone have any advice?

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    need for speed has a required update

    install Cios 37
    ios 38, 53, 55

    and youll be fine

  3. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  4. #3
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Senior Member
    Spyman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Greater Toronto Area
    Posts
    1,546
    Thanks
    33
    Thanked 123 Times in 106 Posts
    If you use 1.7 config disc to take off blocking it should do the update. Make sure to have pal/jpn games blocked though if you are in USA region.

    My advice is stick to games in your own region and it should work fine.
    Send me a PM if you need any Canadamods.ca support

    $9.95 Flat Rate Shipping to Canada & USA
    Official Support for Canadamods. I am here to help.

    email: sales@canadamods.ca | website: http://www.canadamods.ca | Phone: +1 416 728 0648

    We are the Official Distributors for: P.3Key, Wode JukeBox, WasabiDX, WiiKey, DriveKey, M3i & More - Always Authentic Guarenteed !
    Buy Wode JukeBox v2.0 here: Here

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Spyman. I had used the 1.7 disk to change the "Allow System Updates" option.
    The options I've got are EUR, ALL and NONE. I've tried them all without success. Am I doing something wrong?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •