Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 95

Thread: How to create Channels (Forwarders) from games on USB loaders.

  1. #31
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23
    Thanks
    16
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im srry, wont happen again!
    Last edited by naabie; 12-02-2009 at 07:40 AM.

  2. #32
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by naabie View Post
    Does that mean this method should be avoided when you installed bootmii as IOS? My wii is working nice but im planning to do the same for my sister but i dont wanna screw up here wii. So my question is : is it safe? Will there be a method in the future to recover when you installed bootmii as IOS?
    This post is about using WiiKrazy’s Crap. 2.1b and it works fine with the usual care being taken, its used by many people.
    People hijacking the thread and introducing spurious data only confuses the issue.
    Search else where for different methods.

  3. #33
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    110
    Thanks
    9
    Thanked 19 Times in 6 Posts
    Does anyone know of a channel creator that lets you choose IOS 222/223? I'm trying to get SSMB to work but cLoader from Loadstructor isn't working and crap doesn't have the feature.

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,297 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Quote Originally Posted by WiiJohn View Post
    This post is about using WiiKrazy’s Crap. 2.1b and it works fine with the usual care being taken, its used by many people.
    People hijacking the thread and introducing spurious data only confuses the issue.
    Search else where for different methods.
    Hey Wiijohn my apologies for starting the issue. It was my post that mentioned Loadstructor here, which seems to have given rise to all that. I wasn't paying enough attention when I wrote it and had no idea this was a tutorial. If I had known how off-tangent the thread was going to get over the last page, I would have retracted my post. Sorry bud.

    Now start talking Crap people!
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  5. 2 Users Say Thank You to Ithian For This Useful Post


  6. #35
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by Ithian View Post
    Hey Wiijohn my apologies for starting the issue. It was my post that mentioned Loadstructor here, which seems to have given rise to all that. I wasn't paying enough attention when I wrote it and had no idea this was a tutorial. If I had known how off-tangent the thread was going to get over the last page, I would have retracted my post. Sorry bud.

    Now start talking Crap people!
    Thats OK Ithian, what you said about an alternative method is alright, and naabie's was a genuine question. It was other people that seemed to want to change the thread into something else.
    Thanks for your support.

  7. #36
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    pittsburgh
    Posts
    32
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ok so i tried this for my new supermario i got mounted with WBFS but i use NeoGammaR7 loader in usb to open the game, i tired to copy the boot.dol file(from gamma) to the loaders folder in the program u provided (crap2.1) but it didnt show up in the loader list when tryed to make a channel, when i try the loaders in your app game dose not start or a get a green scree. any suggestion friend



  8. #37
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by nizzie View Post
    ok so i tried this for my new supermario i got mounted with WBFS but i use NeoGammaR7 loader in usb to open the game, i tired to copy the boot.dol file(from gamma) to the loaders folder in the program u provided (crap2.1) but it didnt show up in the loader list when tryed to make a channel, when i try the loaders in your app game dose not start or a get a green scree. any suggestion friend
    Thats not the way it works at all. You use the ISO. Look at first page.

  9. #38
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    pittsburgh
    Posts
    32
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by WiiJohn View Post
    Thats not the way it works at all. You use the ISO. Look at first page.
    i know i load crap/ then open wbfs drive, select the game, then neogamma load is not in the list of pre selected loaders.

    ive followed your instructions... im not clueless. im asking if we can ADD more loaders to the list in Crap so i can use neogamma loader



  10. #39
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by nizzie View Post
    i know i load crap/ then open wbfs drive, select the game, then neogamma load is not in the list of pre selected loaders.

    ive followed your instructions... im not clueless. im asking if we can ADD more loaders to the list in Crap so i can use neogamma loader
    Where does it say anything about WBFS, you don't use that, you don't use any loaders, just Crap and your ISO. The loader in crap is just a selection.

  11. #40
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    pittsburgh
    Posts
    32
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by WiiJohn View Post
    Where does it say anything about WBFS, you don't use that, you don't use any loaders, just Crap and your ISO. The loader in crap is just a selection.
    in your post it says u need the original verson of the iso you loaded. well that was weeks ago i no longer have the origional iso unless i find the one ive downloaded. i just got what i loaded on my usb drive



Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •