Results 1 to 3 of 3

Thread: anyregionchanger mismatch & errors after change

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    anyregionchanger mismatch & errors after change

    Hello all,

    First off, I hope that I placed this in the right section, seemed right to me.

    Ok, I changed the region of my Jap wii to US following the guide found here ---> How to change the system menu region for your Wii! - GBAtemp.net

    I changed the game region as well.

    However, when I went back in to change the shop channel with anyregionchanger, there was a few errors at the beginning of the program, and once the program fully loaded, the program gives a warning that the system and region don't match even though they do. Is there a problem? Or should I just ignore this?

    Thanks.. .

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I guess that no one has any idea about this? Could it be because the Wii is chipped?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just for other people that might hit this snag as well. The mistake was that I didn't reinstall the ios wads and the ciosfix after the update - that is why there was an error. I used bootmii to install a backup and started over fresh. I installed the ios wads and ciosfix again after the update and all is well now.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •