Results 1 to 8 of 8

Thread: Advice Please "BOOTMII DISSAPEARED"

  1. #1
    New Member thepimp2009's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wirral/Cheshire/Blighty
    Posts
    39
    Thanks
    12
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Advice Please "BOOTMII DISSAPEARED"

    Hi all..had bootmii installed as ios on my 3.2e and set up to boot from sd card, did nand backup alls fine....did a custom menu change alls good nice new matrix skin...now when i exit from HBC bootmii will not show,havent touched the sd card still has my nand backup on it and the bootmii folder etc....tried to re-install bootmii files with the hackmii_installer but will not give me option to install bootmii or dvdx just HBC...Any ideas guys?...how can i get bootmii back on..?
    PS: Do you think the menu change has something to do with it cos thats all i have installed ..?

    Thanks In Advance...

  2. #2
    New Member Cressida's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Western Australia
    Posts
    384
    Thanks
    37
    Thanked 1,924 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by thepimp2009 View Post
    Hi all..had bootmii installed as ios on my 3.2e and set up to boot from sd card, did nand backup alls fine....did a custom menu change alls good nice new matrix skin...now when i exit from HBC bootmii will not show,havent touched the sd card still has my nand backup on it and the bootmii folder etc....tried to re-install bootmii files with the hackmii_installer but will not give me option to install bootmii or dvdx just HBC...Any ideas guys?...how can i get bootmii back on..?
    PS: Do you think the menu change has something to do with it cos thats all i have installed ..?

    Thanks In Advance...
    You launch Bootmii by starting HB channel and then pushing home on remote.
    GOOD MEN SLEEP SOUNDLY
    AT NIGHT,
    KNOWING THAT ROUGH MEN
    STAND READY TO DO VIOLENCE ON THEIR BEHALF IF THEY DON'T INSTALL IOS 38, 53, 55.

    Press at the bottom right of the post if this response was of any assistance.

  3. #3
    New Member thepimp2009's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wirral/Cheshire/Blighty
    Posts
    39
    Thanks
    12
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Cressida View Post
    You launch Bootmii by starting HB channel and then pushing home on remote.
    Yeah i know...but its not showing when i do that....but it is still on the sd card??

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    150
    Thanks
    9
    Thanked 14 Times in 11 Posts
    I'm one of them there lucky boogers that have it installed as boot2 so it comes up when I turn the wii on.

    If I remove the memory card then it boots to the springboard. So my best guess is that even though it's on the card, your copy has corrupt or missing parts.

  5. #5
    New Member Cressida's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Western Australia
    Posts
    384
    Thanks
    37
    Thanked 1,924 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by thepimp2009 View Post
    Yeah i know...but its not showing when i do that....but it is still on the sd card??
    Sounds to me like you have corrupted the IOS File with the custom Menu Change. Launch hackmii, uninstall Bootmii,DVDX, and reinstall see if it will fix it, but do not uninstall IOS.
    GOOD MEN SLEEP SOUNDLY
    AT NIGHT,
    KNOWING THAT ROUGH MEN
    STAND READY TO DO VIOLENCE ON THEIR BEHALF IF THEY DON'T INSTALL IOS 38, 53, 55.

    Press at the bottom right of the post if this response was of any assistance.

  6. #6
    New Member thepimp2009's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wirral/Cheshire/Blighty
    Posts
    39
    Thanks
    12
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Cressida View Post
    Sounds to me like you have corrupted the IOS File with the custom Menu Change. Launch hackmii, uninstall Bootmii,DVDX, and reinstall see if it will fix it, but do not uninstall IOS.
    Tried that to Cressida...getting an error when i run the proggy...take a look at this pic...
    Attached Images Attached Images

  7. #7
    New Member Cressida's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Western Australia
    Posts
    384
    Thanks
    37
    Thanked 1,924 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by thepimp2009 View Post
    Tried that to Cressida...getting an error when i run the proggy...take a look at this pic...
    Send a puplic message to Dogeggs, I am sure you need a IOS fakesign downgrader which he will have.

    Check with him first, he is the GURU.
    GOOD MEN SLEEP SOUNDLY
    AT NIGHT,
    KNOWING THAT ROUGH MEN
    STAND READY TO DO VIOLENCE ON THEIR BEHALF IF THEY DON'T INSTALL IOS 38, 53, 55.

    Press at the bottom right of the post if this response was of any assistance.

  8. #8
    New Member thepimp2009's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wirral/Cheshire/Blighty
    Posts
    39
    Thanks
    12
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    cheers M8...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •