Results 1 to 3 of 3

Thread: No Boot, Black LED, Boots for 0.5 seconds!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Puyallup, WA
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy No Boot, Black LED, Boots for 0.5 seconds!

    I was running my copy of sonic riders zg off of USB loader gx when all of the sudden this one level (gigan rocks) would keep freezing at the loading screen. I repeated trying to load the level about 15 times, and at that point I formatted my flash drive and put the game back on. After THAT didn't work, I went and backed up my wii with bootmii and restored it, hoPing that would do the trick. That didn't work. At that point, I gave up and just used Netflix for a while. The next day (yesterday) I boot up the wii after fixing something with my tv entenna, the light of the DVD drive Would flash blue like normal, the power LED would flash green, and then everything would shut down, with the normally yellow-when-powered-off LED instead being solid black, as if I pulled the plug on it. Now, the only way to get the LED to light (red) would be to unplug the power cable from the back of the wii ( not the outlet) and put it back in. Every time, lights flash, then nothing. The remotes wont connect either. I haven't made any hard mods to my wii, only a soft mod using batthax exploit. Please help, anyone! I'm so scared, I love my wii! Bootmii won't boot either, so I can't restore the Nand. PLEASE HELP!!!!!
    I have also tried 4 different outlets all in other rooms. i got a new power cord too and that didnt work.

    EDIT- Now the power Led is yellow, but i removed the battery from the bottom. am i any closer to figuring this out? Video:
    Random not Working Wii - YouTube


  2. #2
    New Member Sebar's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    If you have a faulty Bluetooth or WiFi module your Wii will not boot. Watching your video I think it is hardware problem.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Puyallup, WA
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok, i am looking to buy a special screwdriver to open the darn thing up. Ill check if thats the problem once i get it.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •