Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Maybe semi bricked.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Maybe semi bricked.

    Around a year ago I did a soft-mod for co-worker. It worked for some time until a month ago. I installed priiloader did the recommended blocks. Installed MMM USB loader etc. I have a lot of time into try to get this to work now. I have black screen no wifi internet connection will not work with controllers so I use GC controller.
    Version 4.2 USA
    priiloader info
    IOSV70
    system menu v481
    priiloader v0.7 R138
    Under MMM I see for boot version it say Boot2V4
    I have re installed all the hacks and everything gets "OK"
    I don't know if some how his kids erase system menu and with no internet I can't do the install under MMM which wants to do v4.1?? on a 4.2 say what lol
    Current IOS is IOS236 V65535
    The restore does not work under prii loader
    Any help on this would be great.
    Last edited by aide; 12-28-2011 at 08:37 AM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Your post is all over the place? What is the actual problem? Is it black screen on start up?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes black screen on start up. Sorry about the post I was trying to give as much info as I could.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    First thing I would check is the hacks in priiloader there is one for force black screen on start up, second i would check the priiloader settings for what is to load ie wii system menu or installed file etc

  5. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  6. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Black screen is disabled. Under MMM for preloader related options i see edit priiloader hacks
    switch to priiloader v0.3 or newer
    switch to system menu via priiloader v0.4 or newer
    I have installed all under priiloader installed files
    wii systeam menu I have option to install system menu 4.1, can't do with out internet.

  7. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    When in priiloader and u select system menu does it black screen then?

  8. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  9. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes it does.

  10. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    How r u accessing mmm, from priiloader? can u access the hbc?
    Last edited by Pob3008; 12-28-2011 at 08:58 AM.

  11. #9
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes. The weird part is all hacks the modmii wants me to install works. HB priiloader IOS 236 MMM bootmii all work. I can't restore by nand tho.

  12. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Any idea what caused the black screen? Wad install etc? I wouldn't like to advise without that info as u may end up worse off

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •