Results 1 to 3 of 3

Thread: Semi Bricked Wii. No System Menu From Priiloader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Semi Bricked Wii. No System Menu From Priiloader

    I softmodded my Wii v4.3e using mauifrog's guide and all seemed ok. Thanks to mauifrog for the guide.

    I then installed usbloader GX v2.3 (r1123). it appeared in the HBC. I then installed the channel wad and the loader appeared as a channel.

    I then instaled the forwarder wad, went into priiloader and changed the autoboot from sysytem menu to installed file.

    After saving my settings and exiting to the system menu I got an error message. Error autobooting system menu. The going to load IOS was detected as snub.

    I have uninstalled the forwarder wad and put the settings back to autoboot from system menu but the fault remains

    I can still exit priiloader into the HBC and the loader GX is working fine.

    The system info on the priloader screen is System menu v54450. IOS v60. Priiloader v0.6 (r123)

    In the settings menu the IOS to use for SM is 3.

    If anyone can help it would be much appreiciated. Thanks.

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by markwells66
    I softmodded my Wii v4.3e using mauifrog's guide and all seemed ok. Thanks to mauifrog for the guide.

    I then installed usbloader GX v2.3 (r1123). it appeared in the HBC. I then installed the channel wad and the loader appeared as a channel.

    I then instaled the forwarder wad, went into priiloader and changed the autoboot from sysytem menu to installed file.

    After saving my settings and exiting to the system menu I got an error message. Error autobooting system menu. The going to load IOS was detected as snub.

    I have uninstalled the forwarder wad and put the settings back to autoboot from system menu but the fault remains

    I can still exit priiloader into the HBC and the loader GX is working fine.

    The system info on the priloader screen is System menu v54450. IOS v60. Priiloader v0.6 (r123)

    In the settings menu the IOS to use for SM is 3.

    If anyone can help it would be much appreiciated. Thanks.
    Ios3 is a stub, change it back to system ios, ios60.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the help and the quick response. Everything is now in order and I,m well happy with my modded wii.

    Thanks again mauifrog, you're a star.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •