Results 1 to 3 of 3

Thread: Bricked my Wii but I can access Priiloader and HBC... but not Bootmii :/

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Bricked my Wii but I can access Priiloader and HBC... but not Bootmii :/

    Hi, I'm hoping someone may have a solution for me, I have read so many tutorials and threads in the past 24 hours on this subject but no one seems to have had my specific problem. I softmodded my Pal 4.2 Wii last year (bootmii as ios), never had a problem till recently when I have had a few system files are corrupted messages which all clear up on a restart, till yesterday that is
    I was playing around in Wiiflow with the display of covers, just changing how it all looked when all of a sudden up popped an error, can't rememebr what it said but I rebooted to a black screen. I tried a few things like leaving it for a while, unplugging the power sourse etc but nothing helped. I have priiloader installed so I can get into that by holding reset and from there I can accessthe home brew channel. Problem is that I can't get into Bootmii as most of the tutorials say to try and use my SD card with my nand backup, whenever I try and access Bootmii (when is on my sd card) the screen flickers a little then stays black (I tried dop mii & I can get the top line with the orange writing and nothing further) I'm at a loss for what to do next, I can't access my nand backup without bootmii working but everything I have read says that if I can get into priiloader that all is not lost.......so I am crossing my fingers and toes that this is recoverable or I think my kids will disown me when they find out
    Any ideas (please) ?

    At the bottom of the priiloader page it says -
    IOS v70
    Systemmenu v482
    priiloader v 0.4 (R78)

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by cinta43
    Hi, I'm hoping someone may have a solution for me, I have read so many tutorials and threads in the past 24 hours on this subject but no one seems to have had my specific problem. I softmodded my Pal 4.2 Wii last year (bootmii as ios), never had a problem till recently when I have had a few system files are corrupted messages which all clear up on a restart, till yesterday that is
    I was playing around in Wiiflow with the display of covers, just changing how it all looked when all of a sudden up popped an error, can't rememebr what it said but I rebooted to a black screen. I tried a few things like leaving it for a while, unplugging the power sourse etc but nothing helped. I have priiloader installed so I can get into that by holding reset and from there I can accessthe home brew channel. Problem is that I can't get into Bootmii as most of the tutorials say to try and use my SD card with my nand backup, whenever I try and access Bootmii (when is on my sd card) the screen flickers a little then stays black (I tried dop mii & I can get the top line with the orange writing and nothing further) I'm at a loss for what to do next, I can't access my nand backup without bootmii working but everything I have read says that if I can get into priiloader that all is not lost.......so I am crossing my fingers and toes that this is recoverable or I think my kids will disown me when they find out
    Any ideas (please) ?

    At the bottom of the priiloader page it says -
    IOS v70
    Systemmenu v482
    priiloader v 0.4 (R78)
    Are your wiimotes working? Turning on the wii, working in priiloader, etc? If they are working, do chapter 1, 2, 3 from my softmod guide.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, thanks for the reply but I sorted it by just downloading my system menu again and installing it, everything has worked perfectly since then

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •