Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: savemiifrii working need help fixing with a game

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    savemiifrii working need help fixing with a game

    i have super mario galaxy,how can i fixed my fully bricked wii with this and savemiifrii working?

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    That depends, why is the wii bricked.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i installed a bad wad trying to downgrade to 4.1

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    131
    Thanks
    14
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    What WADs did you install?

    EDIT: Also, are you sure it's fully bricked. Could you give use more details.
    (Bad SM, it probably is.)
    -Eric

  5. #5
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    OK, and savemiifrii is working, that is good. What system menu is listed via savemiifrii? When you turn on the wii, what happens? Exactly what happens? What was the bad wad? Was it a channel? or something else? A theme?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    OK, and savemiifrii is working, that is good. What system menu is listed via savemiifrii? When you turn on the wii, what happens? Exactly what happens? What was the bad wad? Was it a channel? or something else? A theme?
    it was a wad to downgrade my system menu.when i load savemiifrii i get 4.2(USA) what now

  7. #7
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    1-And when you turn the wii on, what happens? Does it boot directly to a black screen? Does it boot to the health and safty screen, then give black screen? Does it boot to error? Does it boot to the health and safety screen and then give error?

    2-Have you tested the wii for priiloader function?
    3-Do you happen to have boot2 bootmii?
    4-How old is the wii?
    5-Does it play backup dvds or only usbloading?
    6-Did you ever install darkcorp/cioscorp or follow my softmod guide?
    7-Do you have a modchip?


    Just in case you miss them, there are 7 questions I am wondering about.

    edit- do you have a link to the wad (wads) you installed or the guide you followed to downgrade?
    Last edited by mauifrog; 10-19-2011 at 12:27 PM.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    1-it boots directly to a black screen
    2-no priiloader
    3-im not sure if i do or dont how can i find out?
    4-couple years 4.2u firmware
    5-i have no idea how do i find out.
    6-i dont think so.
    7-no i dont have a modchip

  9. #9
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    You can try to fix it by updating it to 4.3. To do this you will need a retail game disc with the 4.3 disc update. There is a list of game update in the guide section. Load savemiifrii and insert the retail 4.3update disc wait and wait and wait, your will should update to 4.3 hopefully fixing your issue. Otherwise you will need a modchip and a dvd drive that can load backup dvds to proceed further.

    on a second note, did are your wiimotes able to turn on the wii? Possibly a bad bt module.

    You did not uninstall any wads? Like uninstall/reinstall system menu wad.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    You can try to fix it by updating it to 4.3. To do this you will need a retail game disc with the 4.3 disc update. There is a list of game update in the guide section. Load savemiifrii and insert the retail 4.3update disc wait and wait and wait, your will should update to 4.3 hopefully fixing your issue. Otherwise you will need a modchip and a dvd drive that can load backup dvds to proceed further.

    on a second note, did are your wiimotes able to turn on the wii? Possibly a bad bt module.



    You did not uninstall any wads? Like uninstall/reinstall system menu wad.
    is super mario galaxy ok?cause the screen turns a bit blue after a while of it being in my wii turned on.does that mean its working?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •