Results 1 to 9 of 9

Thread: Bricked Wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    35
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Bricked Wii

    Hello people.
    I've been trying to fix this by my own but I'm really scared.
    I owe a LU34 Wii with system menu 4.1 with DarkCorp installed.
    I used to have bootmi and everything.
    Suddenly my Wii won't work again, my brother looks like he updated the wii but I can't be sure.
    Whenever I turn it on it automatically goes to PriiLoader with the error : "Error autobooting system menu! Could not open boot file!" I tryed loading bootmii to try to do something but whatever I did it won't open. Same with homebrew, PriiLoader claims HBC is not installed.
    What I've managed to do is open Multi-Mod Manager from PriiLoader, it's the only App I can open.
    What you people think I shall do?
    Thanks for the advice.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,281
    Thanks
    1,487
    Thanked 2,612 Times in 1,924 Posts
    Good thing you had Priiloader installed! What does MMM say about your system menu version under "Display Wii System Info"?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    35
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Wii System Information:
    System Menu v4.1 on IOS60
    Console Region: USA
    Video Standard: NTSC
    Console nickname:Wii

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,281
    Thanks
    1,487
    Thanked 2,612 Times in 1,924 Posts
    Sounds like you have different IOS mixed together. Darkcorp and other official IOS don't mix well. Hopefully cIOS236 wasn't affected if you had it installed. You should uninstall Darkcorp first using this guide. See if you can do that first.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    35
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Isn't it too risky to uninstall Cios withouth BootMii working?
    Is there any way to try to install BootMii without system Menu?
    Thanks.

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,281
    Thanks
    1,487
    Thanked 2,612 Times in 1,924 Posts
    I shouldn't have said "uninstall". The files in that guide just overwrite your mucked up IOS with good ones.

    As far as running the hackmii installer without SM or HBC? - not that I am aware of.

  7. #7
    Developer DacoTaco's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 12 Posts
    under no circumstances reinstall system menu untill i say so.
    1) what priiloader version
    2) SM is installed; otherwise priiloader wouldn't pop up. how is something else
    3) how does the /title/00000001/00000002/content folder look like on your nand? what files are in the folder? (i would suggest looking at it using ftpii and a ftp client but those are outdated. anyone know any good nand browsers ? )
    4) how old is this wii?


    o and 5) syscheck kthxbye :P

  8. #8
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Sounds like your SM update failed. Do my softmod guide. Load chapter 1, hackmii installer from priiloader. Reinstall HBC, bootmii, make a new nand backup. Then do chapter2 and 3, your done and your wii is working again.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    35
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Removing DarkCorp didn't work.
    I've managed to install HBC and BootMii as bootv2 =), I'm making a nand backup now and will try your guide for softmodding.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •