Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: I think i Fully bricked my wii!H-E-L-P!!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I think i Fully bricked my wii!H-E-L-P!!!

    hey there comes the problem:

    i power up my wii, i m getting green light the wii seems to try to read the disk inside(if there isn' t any).
    I also can turn on wii from remote.the last think i remember i was trying to update my wii through dop mii system menu 4.2 E and had a crach and only priiloader was starting,tryed that for second time and wii not sending signal on tv.
    Also another clue i knew was that i was using before System menu 4.1e priloader 0.7 homebrew channel 1.0.8 and i have backup bootmii and nand.Sorry if i m giving wrong info or saying something wrong or bad english.
    Any help is welcome.

    Last edited by Pob3008; 09-12-2011 at 08:50 AM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Bootmii boot2? or priiloader working?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it doesnt start s nothing.i don t get any signal from my wii.i have boot mii inside but i dont know if its boot 2.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Have a look at here

    If your not even getting a tv signal I would suggest its some sort of hardware failure. Have u tried different av leads etc, just to rule them out.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i tried composite and i still get the same thing...is savemii frii the same thing with this???any channce with rescue disks???any other ways???

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Are u getting a black screen or no video output at all?

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no video output @ all.the sceen says no signal.in scart and composite.

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    How many times does the drive light flash when u turn the wii on?

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    only once.

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    915
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Unplug anything from it like sd card or gc remote etc and then try to turn it on again, if still nothing try holding the reset button and switch it on.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •