Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: In Need Of Some Help Please

  1. #11
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    yeah, but as there is no way around it I suggest you pack your stuff grab 15 bucks or less and buy one, doesn't need to be an original just one with a gc plug..

    edit: I guess you realized or know how to use the power and eject button of your wii in the bootmii menu to try to run the wii menu (Wii symbol), I guess it would go black like the start without the sd card.

    Another idea: is your wii turned off properly, red light ?? if not (yellow light) hold down power till the wii turns off completly, try to boot again without the sd card plugged in.
    Last edited by vinatec; 08-24-2011 at 06:24 AM.

    <--suggestions helped? press Thanks

  2. #12
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    What about priiloader? Do you have it? on the black screen does it say the firmware version?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #13
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    changed the bluetooth and hey presto it works fine

    tried the faulty bluetooth in the wii that i took the good one out of and it just gets a black screen so i need to buy a replacement now for it.

    many thanks guys you have been a great help

  4. 1 User Says Thank You Mark Bennett For This Useful Post


  5. #14
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,703 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Thanks for reporting back Mark, and glad you got it sorted mate.



  6. #15
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    hi guys a bought a replacement bluetooth module for the one that i had taken out of my wii

    i have fitted the new module but all i get is no signal ?
    the wii turns on
    i cant turn on by the remotes because they were sync to the other wii console

  7. #16
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ignore me the wifi was hanging out lol

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •