Results 1 to 4 of 4

Thread: Bricked wii priiloader still on

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    32
    Thanks
    25
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Bricked wii priiloader still on

    So I'm pretty new with the unbricking thing,

    but I have a pretty good exp with softmodding wii's (handled kor/eur/j) to US with ease.

    so here's the scenario.

    priiloader still loads, bootmii (I didn't check if it loads), no nandbackup, savemiifrii works, blackscreen if turned on as normal.

    what's the easiest route to take?
    my idea idea:
    priiloader->homebrew(if it loads)->multimod->reinstall cios/ios->install SM->update priiloader.

    what's the safest path? and or easiest.

    Thanks, I can read the guides, however i'm quite busy with work so I couldn't anymore, I was wondering if there was an easy answer.

    Thanks.

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    have you tried starting it without the sd card in? Did you by chance check in the priiloader hacks if Black screen is enabled?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    32
    Thanks
    25
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Hi, it doesn't have an sd card inside.


    --------

    so I got on priiloader, loaded boot.elf and hackmii loads, i got hbc installed, and bootmii ( ios only )
    hbc loads, (I did this twice, first i tried to boot sm), next try I fired up bootmii, made a nandbackup.

    I don't have a wiimote with me, so I'm using a gc controller (works fine), I tried to load anytitle del. (before trying to install hbc/bootmii) see if it could be banner bricked.
    but I think it requires a wiimote? gc cont won't respond, so I went along and tried the thing above.

    now i'm waiting for the nandbackup to finish, still unsure of which path to take next. (btw, HBC will not load from priiloader)

    i want to know if virginizing is an option, or a simple sm install (modpack from the anywii guide) will fix it.

    I don't know the history of the wii, I bought it for $46, and told me it's a spare unit, and was previously used for testing games on their videogame store. (well no piracy talks).

    I could simply return it back since I have good connection with the owner, but this is a pretty sweet deal if it indeed was working (or just requires a simple fix)

    thanks.
    Last edited by tmtmac2; 08-06-2011 at 08:22 PM.

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    32
    Thanks
    25
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    okay I think is this resolved, seems like they dropped the wii unit itself making the bt module to dislodge. I slapped it back in and taped it, and bam. health screen comes up.

    just found out it had darkcorp installed so I was disgusted.

    removed it and made a clean mod from anywii

    thanks.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •