Results 1 to 6 of 6

Thread: Priiloader Bootmii load but No System Menu, No Homebrew

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Priiloader Bootmii load but No System Menu, No Homebrew

    I could not get USB loader to recognize my hd. I updated Home Brew (automatic). And now I can only get to Priiloader and Bootmii...if it is on the sd card. No system menu or homebrew.

    I tried running hackmii installer 8 from priiloader but it didnt seem to change anything.

    From Priiloader
    IOS v70
    System menu v481
    priiloader v0.3b (r48M)

    Thanks in adavance for any direction......

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,143 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Did you made a nand backup before bricking?

    Sent from my iPod touch using the WiiHacks App

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Unfortunatley...no...

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,143 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Quote Originally Posted by stonehost
    Unfortunatley...no...
    Thats ok. There's a guide called "bootmii as boot 2 but no nand backup solution here" follow it.

    Sent from my iPod touch using the WiiHacks App

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks the quick response...i will give it a go

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    This just seems wrong, I bet your wii is fine. What exactly happens when you load the system menu from priiloader? Black screen? Error? Disable all your priiloader hacks and see if the system menu loads. Probably you have a hack that disables the system menu. You have HBC, but priiloader v3 does not load it, it is there.

    You should follow my softmod guide from chapter 1, it will give you some needed updates.

    It is possible that your wii is bricked, if it was I would ask if your wiimotes turn the wii on. It is possible that your wiimotes do not turn on the wii, this would give you a black screen when loading the system menu, priiloader and bootmii would still work. If this was the case you need to replace the bluetooth module.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •