Results 1 to 7 of 7

Thread: help.no system menu

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    help.no system menu

    help no system menu at all..

    ok heres my problem ..i cant remember of hand who,s softmod i installed.(priloader,neogamma,ect...)prob is i reinstalled all and when i went to update to 4.1(even though i think i installed it ,but wasnt sure hence the install again) everything installed ok,but when i went to restart it said i have got a corrupt file system..mmm dont know why,,never the less ive uninstalled all wads,and reinstalled the patched 60.70..my nand back up said it was not for this wii even though it was backed up from the same wii..any help would be most greatfull.. (its not my first mod ive never come across this before...) if youve got any questions please ask i know there will be afew .. one will be who,s tute i followed .i will find out what guide i followed if asked...or any other infor for that matter

  2. #2
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    so no priiloader?
    Check by holding reset and turning on the wii

    bootmii as boot2?
    Does the drive light flash twice on startup?
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Geelong, Australia
    Posts
    172
    Thanks
    16
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Never uninstall an IOS...

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    yes i can get the priloader,and i can get to the bootmii screen (when i take the sd card out the wii it just go,s to a black screen)
    and yes it flashes twice.
    any ideas?
    Last edited by madpaw06; 06-02-2011 at 10:44 PM.

  5. #5
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by madpaw06 View Post
    yes i can get the priloader,and i can get to the bootmii screen (when i take the sd card out the wii it just go,s to a black screen)
    and yes it flashes twice.
    any ideas?
    Have a look at reinstalling your system menu http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...tion-here.html


  6. 1 User Says Thank You narse1979 For This Useful Post


  7. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    cheers narse1979 most greatfull it worked like a charm..thankyou

  8. #7
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Issue solved thread closed


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •