Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Urgent Please help. Error autobooting systemmenu!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Urgent Please help. Error autobooting systemmenu!

    Error autobooting systemmenu!

    Homebrew Channel is accessible, so is the wad mananger, I have read so many things on how to fix it, it still doesn't load up normally.

    My Wii Version
    IOS v30
    Systemmenu v353
    preloader v0.27

    basically this is Wii Version 3.3U

    a new real game i just bought forced updated through it. Is there anyway i can get the wads for Systemmenu and ios?

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    You've started a thread in the wrong forum, this belongs in the bricked section!
    Therefore I'm moving this thread from General Homebrew/Hack issues
    to the Bricked wii issues forum, where your question will have a better
    chance of receiving attention from a brick expert!



  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Can you give a little history on what caused the brick? How are you accessing HBC? Through Priilaoder or Bootmii? Do you have Bootmii installed as boot2?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok my little bro that doesnt know how to read bought a new game and put the disk in, so he press update and everything then it went blank. and now i have no idea how to fix it.

    Oh im accessing it by Preloader 0.27

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    This will bring you up to 4.1U and should fix your problem.

    4.1U Priiloader fix
    1. Download this and unpack it to your SD card.
    2. Place SD card in your Wii and start Priiloader.
    3. When Priiloader starts, select "Bootmii IOS" and press A. MMM Will start.
    4. Scroll down to "Load another IOS" and press A.
    5. Choose IOS249, IOS250 or IOS236 and press A.
    6. Scroll up to "Wad Manager" and press A.
    7. Press 1 to install all wads and then press A.
    8. Let it finish and reboot when done.
    9. Reinstall Priilaoder!!! You can find a guide here.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How to i use this on Preloader v0.27 and where do i select Bootmii IOS

  7. #7
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    I'm not familiar with Prelaoder. Maybe the option to start Bootmii isn't there. If that is the case then go into HBC, press the home button on the remote and choose Bootmii from there.

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I put it in the SD card open the SYS checker from HBC what now?

    also how do i put Bootmii on HBC?
    Last edited by timboy18; 05-30-2011 at 03:31 PM.

  9. #9
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    You don't need to be in Syscheck.

    1. Press the home button while in the Homebrew Channel
    2. Select Bootmii.
    3. MMM should start.
    4. Scroll down to "Load another IOS" and press A.
    5. Choose IOS249, IOS250 or IOS236 and press A.
    6. Scroll up to "Wad Manager" and press A.
    7. Press 1 to install all wads and then press A.
    8. Let it finish and reboot when done.
    9. Reinstall Priilaoder!!! You can find a guide here.

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i press home on Homebrew Channel it has nothing saying Bootmii

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •