Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Blackscreen

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blackscreen

    I am getting a black screen this morning on my 4.2U sofmodded wii. Last thing I did last night was install some wads but it worked fine after that as I played it after. Another thing I did was moved all my store games from a 1gb sd card to my 4gb card too. The 4gb card also has the files on it for the soft mod to run.

    Priiloader still loads
    Light is green on system
    Dvd drv light flashes blue once
    Modded system following this guide, over a year ago- http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html and nothing has been updated except the store channel

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    882
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    Its probably a bad wad install, do u remember what ones u installed?

  3. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    driift mania, chick chick boom & frogger returns and as soon as they were installed they were moved over to the sd card too.

  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    882
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    Start priiloader, load HBC, load wad manager and uninstall them titles

  6. #5
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when i try to load hbc i get a mssg of error autobooting hbc, maybe title not installed. when i just tried to put the sd card into my laptop it said that i needed to format it to use it, so i think the sd card has become corrupted too.

  7. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    882
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    u may be using an old version of priiloader that does not recognise the new hbc id.

  8. #7
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    wii says its priiloader v0.3 (r47). oh and i lied forgot i also updated the hbc channel once.

  9. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    882
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    yeh, i think were upto 0.7 now. What options do u get in priiloader?

  10. #9
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    yeh, i think were upto 0.7 now. What options do u get in priiloader?
    system menu, hbc, bootmii ios, installed file, load/install file, system menu hacks & settings

  11. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    882
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    Go to bootmii ios and then u will have to use the buttons on the wii console to navigate to the hbc, from there u can uninstatll the wads

    U will need the bootmii files on your sd card!

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •