Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Need some help

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Need some help

    Ok did a few search's and not putting the right combo of words to get me what I need so Here I go.
    Wife was playing biggest loser changed iso in usb loader GX game locked up. She unplugged the Wii and restarted it. Black screen we can get priiloader to load and bootmii ios were I can get into homebrew. I do have my nand and keys but when I tried to load it with bootmii said hit Z to continue read some more and it said nand back up on iso should be last resort so guide me on fixing this thing its a new red one with 4.3 I do believe soft modded with mauifrog 4.3 softmod guide. Thanks to anyone that can help

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,719
    Thanks
    1,893
    Thanked 4,390 Times in 3,684 Posts
    Blog Entries
    5

  3. 2 Users Say Thank You to nightstah For This Useful Post


  4. #3
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Choose your region and follow the steps. You will be on System Menu 4.1 when you are done.

    4.1U Priiloader fix
    1. Download this and unpack it to your SD card.
    2. Place SD card in your Wii and start Priiloader.
    3. When Priiloader starts, select "Bootmii IOS" and press A. MMM Will start.
    4. Scroll down to "Load another IOS" and press A.
    5. Choose IOS249, IOS250 or IOS236 and press A.
    6. Scroll up to "Wad Manager" and press A.
    7. Press 1 to install all wads and then press A.
    8. Let it finish and reboot when done.
    9. Verify that Priiloader is still functional by pressing the reset button while powering on your Wii. If not then reinstall it.



    4.1E Priiloader fix

    1. Download this and unpack it to your SD card.
    2. Place SD card in your Wii and start Priiloader.
    3. When Priiloader starts, select "Bootmii IOS" and press A. MMM Will start.
    4. Scroll down to "Load another IOS" and press A.
    5. Choose IOS249, IOS250 or IOS236 and press A.
    6. Scroll up to "Wad Manager" and press A.
    7. Press 1 to install all wads and then press A.
    8. Let it finish and reboot when done.
    9. Verify that Priiloader is still functional by pressing the reset button while powering on your Wii. If not then reinstall it.

  5. 3 Users Say Thank You to Krafter For This Useful Post


  6. #4
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Thanks Krafter and nightstah! Above post should fix your problem, but I'm moving this from
    newbie discussions to the appropriate forum , which is the Bricked wii issues section!



  7. 4 Users Say Thank You to bmarlo For This Useful Post


  8. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks and I apologize for posting in the wrong section. So this will revert me to 4.1u and I will have to rehack it with a 4.1 guide

  9. #6
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    You won't have to resoftmod. The pack I gave you is just for reloading the system menu. It doesn't undo anything.

    Let me know if this works or not.

    Sent from my DROID2 using WiiHacks

  10. 1 User Says Thank You Krafter For This Useful Post


  11. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    thanks thats what I need to know ill report back later

  12. #8
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ok got it running again thanks for the help

  13. 1 User Says Thank You Pont For This Useful Post


  14. #9
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Thanks for reporting back Pont!
    Glad you got it sorted!
    This thread may be useful for others
    with a similar situation.



  15. #10
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    You may want to update usbloader gx, or dump it and switch to cfg usbloader or wiiflow.

    Your not the first person to brick from gx, probably you are using an older version.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •