Results 1 to 5 of 5

Thread: need help! bricked

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy need help! bricked

    I have updated my hardware modded(wiikey) wii via wiiconnect(US version), and it bricked.
    Now it shows the firmware 4.3K(?) and does not recognize any disc....
    It turns on, but channels also do not work

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,581
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    I am moving this to the bricked section.

    Do you have priiloader/preloader or bootmii/boot2? Does the HBC still work?
    Last edited by Bliepo; 04-19-2011 at 03:15 AM. Reason: Added info
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No.
    everything does not wrok, and now it is initialized...

  4. #4
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    are there any error msg?


  5. #5
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    You have yourself a wii with 4.3u install, with the language set to English and the region set to KOREAN. Updating should not cause this issue. I think your screwed, 4.3 only has exploits that run from disc and you can't load any disc. Try to run the wiikey firmare and config disc. Probably setup the wiikey as Korean. I don't think you can fix this, but good luck.

    You must have had a Korean system menu with some of the settings set to english, then you took an update to a USA menu and now your stuck.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •