Results 1 to 5 of 5

Thread: Did I brick?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lindsay, ON, Canada
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Did I brick?

    My Wii was running fine on 4.0U softmod, and I wanted to update to 4.1U to see if that will stop Black Ops from freezing when I try to load it. I found a program called "Pimp My Wii 2.2" and I ran it. It asked me to press A for network initialization, I assumed it was asking for an internet connection (which should have been working fine) so I pressed A, and it froze. I restarted my Wii, went back in and tried it again, this time it came up with a black screen full of error coding. I had a bad feeling so I decided to try to run a game that was just running fine earlier tonight, and sure enough, I got an error code when I tried to run the disk.

    Is this a brick, or a semi-brick, or neither?

    What do I do to get discs to load again?

    How can I get myself to 4.1U?

    Thanks in advance to any and all help received!

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Geelong, Australia
    Posts
    172
    Thanks
    16
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Brick my....uhh ooops i mean Pimp my wii is a program that you should not use. Its known to brick numerous peoples wii's. Tell me this:
    Does the wii come up with the warning screen or is the screen black?
    Do you have a modchip or a WODE?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lindsay, ON, Canada
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ive gotten my wii to 4.1U, it wasnt bricked. i am loading discs fine, but still cant get black ops to run...

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Geelong, Australia
    Posts
    172
    Thanks
    16
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Black Ops Guide
    This should answer your questions

  5. 1 User Says Thank You EpicGamer For This Useful Post


  6. #5
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by donjlegacy View Post
    ive gotten my wii to 4.1U, it wasnt bricked. i am loading discs fine, but still cant get black ops to run...
    Thread closed, All black ops fail questions go in the black ops thread.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •