Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: Original Wii Bricked with 4.2U, man I am dumb...

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Geelong, Australia
    Posts
    172
    Thanks
    16
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    whatever do do not quit on this. it can be easily fixable. and it wuldnt be ur wii video card otherwise u wouldnt be able to see the 4.2 in the corner

  2. #22
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    13
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I do not see any Title or anything that really starts with a 0, so I guess this is not a good copy?

    -------------------------------------------------------------
    RegionFrii 1.21 - Wii ISO Details
    -------------------------------------------------------------
    File Name........: MarioKartWii.iso
    Game Name........: MarioKartWii
    Game Code........: RMCE01
    + ConsoleID......: R (Wii)
    + GameID.........: MC ()
    + RegionID.......: E (USA)
    + MakerID........: 01 (Nintendo)
    Unknown @ 0x18...: 5d1c9ea3 (std)
    -------------------------------------------------------------
    Region Code......: USA (01)
    Region String....: 80268080 80808080 80808080 80808080
    Region Mismatch..: NO
    -------------------------------------------------------------
    Partition Count = 3
    + Parition #1
    - Offset.......: 00050000
    - Type.........: 01 (UPE˙˙)
    - md5sum.......:
    + Parition #2
    - Offset.......: 0F800000
    - Type.........: 00 (RMCE˙˙)
    - md5sum.......:
    + Parition #3
    - Offset.......: 156C0000
    - Type.........: 02 (?)
    - md5sum.......:
    -------------------------------------------------------------

    *
    *
    *
    **
    ***
    ****

    For SH*TS and GIGGLES I tried it out...IT BOOTED !!! Holy hecka...my DEAD Wii has the Mario Kart movie playing.

    Guess this is step 1 gang...YOU GUYS FREAKIN' ROCK !!!

    Will continue with this tomorrow as it is just about 03:00 here in Nova Scotia and I have work at 08:00...

    I will chime in tomorrow and let you know how it is going...*F I am happy*


    *
    *
    **
    ***
    ****

    One last thing for the night, where is your 003 guide? Is it the Korean error: 003 fix that I seen a couple times before?

    -S
    Last edited by screwba; 03-24-2011 at 11:02 PM.

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    Yes that is the right thread.

    Wonder what the problem is then, must be something got corrupted when you tried to bannerbomb, although ive never seen that before.

  4. #24
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    13
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I read through the Korean error: 003 post a few times and I only have one MAJOR problem...I do not have SSBB PAL. I do have SSBB USA. Can I use RegionFrii to change it to PAL? Will that work? Can I just use the USA version?

    Also, when I have Mario Kart booted, it just plays a little intro video over and over. Is this what is supposed to happen? Should I be able to get to the actual game? Should the WiiMote stay on when I push the A or Power button? It doesn't turn on, the LEDs flash at the bottom and then go off.

    Thanks in advance,
    -S

  5. #25
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    The wiimotes should be working. Try holding buttons 1 and 2 at the strap screen.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  7. #26
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    13
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry, I was so tired last night I grabbed the wrong WiiMote. The one that was flashing and going off is the one I sync'd with my Buddy's Wii. D'OH...

    Also, I found a copy of SSBB PAL, it is downloading now (I did not want to but hey, I need to fix this), I have your files from the Korean error: 003 and I should be starting to try this out in a few hours.

    I am assuming, I will use Mario Kart and the SSBB PAL ISO to try this out...*crossing my fingers*.

    Thanks a lot mauifrog...you rock dude.
    -S



    *
    **
    ***
    ****
    *****

    UPDATE



    *
    **
    ***
    ****

    I may have a new problem...daughter thinks Mario Kart channel is installed, she used to play online all the time. I may have to use the Disc Swap method. Will let you all know.

    Thanks again guys.
    -S


    *
    **
    ***
    ****
    *****
    UPDATE
    *****

    So I installed BootMii as BOOT2 but I do not see any way to do a NAND Backup. Is this the way it works when you can install as BOOT2?

    I only have the original SD Card for the SWAP DISC PWNS, should I now take this out and copy the proper stuff to it in your SoftMod post? Do I do this before I reboot?

    I am lost again gang...sorry to be such a N00B.
    -S
    Last edited by screwba; 03-25-2011 at 01:17 PM.

  8. #27
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    13
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca

    !!! SEMI-RESOLVED !!!!!

    I am going to type up the exact procedures used and problems I ran into over the next couple days, I will post it as a new post.

    The gist of it...the Korean Error: 003 method resolved the issue. One problem, my DVD drive is fried but not really a problem because I plan on using just the USB loader anyways. =)


    1 INFINATE THANKS TO
    !!! MAUIFROG !!!

    Without him, this would not have been possible.
    -Screwba




    *
    *
    **
    **
    ***
    ***

    Spoke too soon, games are not loading from my USB drive. Everything errors out but on my buddy's Wii which I did the softmod on, everything loads perfectly fine. I guess there is something really wrong with my Wii now. =(

    No a happy camper...oh well. I did buy a Wii though for $70 though and it is already SoftModded...I will get this one setup and play with mine more and see if I can't figure something out.

    Thanks again guys...
    -S
    Last edited by screwba; 03-26-2011 at 06:48 PM.

  9. #28
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    You will need to fix/replace the fried DVD drive.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  10. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  11. #29
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    13
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks mauifrog...

    Does it matter what type of drive I put in now? Can I just find the cheapest one possible to put in?

    Your the greatest.
    -S

  12. #30
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Any functional drive will work. Also
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •