Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39

Thread: No Channel loads after installing IOS with Dop-Mii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    No Channel loads after installing IOS with Dop-Mii

    My Wii is version 4.3. I used Smash Stack to install HBC. I downloaded Dop-Mii, I was at this menu:



    And I accidentally clicked the option above "Install IOS". I'm not sure if its the same thing or not.. all the parts displayed successfully installed except something that said "Trucha - may fail". After it completed, I restarted my Wii to find that nothing would boot. HBC and every other channel reboots the wii, and the disc channel just goes to a black screen.

    What are my options.. do I have to order a SaveMii?

    Thanks!

  2. #2
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Follow the softmod any wii guide. That should fix it.
    Damn I suck!!!!

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,427
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    *moved to the bricked section*

    This is not good. This was a known issue with DOP-IOS but this is the first I have heard of it happening with DOP-Mii. From what I have been told, SaveMii will not help you.

    Do you have Bootmii installed as Boot2?
    Priiloader installed?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Unfortunately, I did not install Boot2 or Priiloader. I was too confident that I wouldn't have any problems.

    Do I need to make a site donation for your IM for faster help??

  5. #5
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    You should not have a problem following the softmod guide as long as you can load the hackmii installer and reinstall HBC. Installing IOS36 with fakesign shouldn't cause any major issues, especially with dop-mii v12. If not than at least you tried it.... perhaps its more serious as krafter suggests though.
    Damn I suck!!!!

  6. #6
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,427
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    It's best to keep all conversation here. There are a few people around that have experience in such matters that stop by regularly.

    You have 2 problems that is preventing you from fixing this.
    1. You can't load from the disk channel which will most likely not load in recovery mode either via SaveMii or SaveMiiFrii.
    2. You are on 4.3 so bannerbomb can not be used.

    What is the first six digits or your serial number. If it is old enough then it can be flashed with Bootmii/Boot2 to recover. Unless someone else such as Bad_Ad84, Streamlinehd or mauifrog can shed some light on this matter, that is your only hope. Like I said, I have never seen this before with DOP-Mii only DOP-IOS so the situation might be different. Lets see what one of them have to say before we give up.

  7. 1 User Says Thank You Krafter For This Useful Post


  8. #7
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Pardon me for my ignorance, but is there a way to load the HackMii installer on a 4.3 when the disc channel goes to a black screen?

  9. #8
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,427
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    You should not have a problem following the softmod guide as long as you can load the hackmii installer and reinstall HBC. Installing IOS36 with fakesign shouldn't cause any major issues, especially with dop-mii v12. If not than at least you tried it.... perhaps its more serious as krafter suggests though.
    HBC and the disk channel does not load.....

  10. #9
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Sorry I guess I assumed the disc channel worked for some reason even though you said it didn't. Ignore me
    Damn I suck!!!!

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The first 6 digits of my serial number are LU9652.
    Any hope?

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •