Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Buggered me wii up :(

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Buggered me wii up :(

    Was on 4.1 with homebrew and usb but saw indiana jones in shop for £9 and could not resist it
    So with 'wii anytitle deleter' deleted my cios and channels and tried to do a official online system update.
    I think i might of got rid one too many ios
    It will not let me officially update online with error code 32004
    Tried to load homebrew back on with bannerbomb but when trying to load off sd card, it starts to but then screen goes black and freezes.
    Then tried the 4.3 way with indiana jones, this looks promising until waiting for the 'press 1 to continue' to come up, as it never does even after 10 mins
    One thing thats strange aswell is when i press the power button for the first time, it goes green but after a bit goes orange, next time i press it it does boot.
    Priiloader is installed but cant do much without errors.
    I have a nand backup but at the moment i cant do much with it
    Any advice on what to try next would be greatly appreciated Thanks

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    881
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    I'm sorry but that has got to be the most FAIL I've seen!

    Did u have boot2?

  3. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    tell me about it nar boot2 was loaded as an ios as its a new black wii

  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    881
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    I'm not at my computer at the moment I'm at work using my phone so have no access to my files.
    Did u delete any ios under 200?

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    I'm not at my computer at the moment I'm at work using my phone so have no access to my files.
    Did u delete any ios under 200?
    Using ANYTITLE DELETE, i delete all the ones with a '!' next to them except 60 i think.

  7. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    881
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    So just to be clear u deleted every ios with the exception of 60?

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    So just to be clear u deleted every ios with the exception of 60?
    No, just the ones that it said was cios, the ones with '!' next to it.

  9. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,581
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    Could you try using another SD card? The hackmii installer can be picky about that. Also, try disabling all priiloader hacks. That is probably the reason you cannot update.
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

  10. #9
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Bliepo View Post
    Could you try using another SD card? The hackmii installer can be picky about that. Also, try disabling all priiloader hacks. That is probably the reason you cannot update.
    Disabled all in priiloader, have tried a few cards, will try another just cant seem to get 'press 1 to continue' to come up

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    I'd probably try installing the 4.1 MMM pack, second link in the nand formatter thread.

    This will install (or attempt to) all the ios's that should be on your system.

    Once you can install hackmii, you can get bootmii installed and do a (risky!) recovery using bootmii/ios and a gamecube pad.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •