Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34

Thread: NEED Help! Is my Wii bricked?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    NEED Help! Is my Wii bricked?

    I was successful in softmodding my wii using Mauifrog's tutorial.
    All was well.... I was able to play some original games, run HBC, etc.
    I was trying to use the USB loader to back up some games to hdd. It appears my wii froze for some reason and I had to do a hard reboot by holding down the power button. When it powered back up I got a black screen and nothing else. I tried reinstalling all the wad's using Mauifrog's tutorial but still no luck?

    I

    Any ideas how to recover from this disaster?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Seattle, Washington
    Posts
    38
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Explain what happens when you turn on the qui a black screen? No words or picture?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, no words, pictures, wii menu, etc.
    I am able to get to the preloader and bootmii as ios.

    Don't know what do to do next. Any help is greatly appreciated. Mahalo!

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Seattle, Washington
    Posts
    38
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    LOL I got the same problem it might be a low level Brick I have to send my extra wii to a whack junior moderator for him to fix it he's charging 50 I'll send you the link to the CID I made and tell me if it similar. But I'm not 100% sure it's a low level brick

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Seattle, Washington
    Posts
    38
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    here if its like this then it might be a low level brick
    YouTube - Low Level Bricked Wii. Boot2 Nand Flash

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Seattle, Washington
    Posts
    38
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Sorry I miss read your post if you can get onto priiloader than you might wanna do more research and reinstall some wads or just NAND flash back in ur wii

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did try reinstalling the WAD's used in MauiFrog's guide. However, that didnt help.
    I don't know how to flash the NAND back into the wii. I have a newer model wii that couldnt install bootmii in boot2.
    Rather than trying to figure it out on my own and risk further damage, I would rather ask the pro's.

    Anyhow, rocwet....thanks for your response. Good luck with your recovewii....

    Anyone else have any ideas?

  8. #8
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    What system menu were you on?
    You could try reinstalling your system
    menu wad!



  9. #9
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,464
    Thanks
    1,841
    Thanked 4,320 Times in 3,624 Posts
    Blog Entries
    5
    Moved to the bricked section. If your Wii still works via Priiloader, there is hope for you --- might want to wait for a more experienced user to pop in and offer you advice. Good luck.

  10. #10
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    @OP you don't have a low-level brick. Based on the fact that you can load Priiloader I would say you likely have a bad or loose Bluetooth module. If you had a Low-Level brick or Full Brick you wouldn't be able to get into Priiloader at all.

    Check to see if your Wiimote powers on your console. If it doesn't, you will have to take it apart and make sure the Bluetooth module is seated properly and you may have to replace it with a new one.


    @rocwet You don't have a Low-Level Brick either, it looks like you may have a full brick though (from what I see in your video).
    Last edited by streamlinehd; 01-19-2011 at 04:21 AM.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •