Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 90

Thread: Semi-bricked wii wont load channels

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    44
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Not having any luck with that either is there any way i could maybe re-softmod my wii?

  2. #12
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by ST4R PL4YA View Post
    Not having any luck with that either
    What does that mean? What is the problem? Details please.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  3. #13
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Not with out a working disk channel. Please see my reply in the guide you was following.

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    44
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i seen it and i would gladly accept help from anyone im thinking if i had a nand backup i would be able to do it as well. Is there anyone you can refer to me or ask them if they know a solution?

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    I dont think your Wii is boot2 if its new, like you said in post 1.

  6. #16
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by Bad_Ad84 View Post
    I dont think your Wii is boot2 if its new, like you said in post 1.
    Yes it is. I have been charting with the user via PM. LU92**

    edit: as in a new Wii not boot2 compatible.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    Wait till a new update comes out and do an online update? Other than that, you sound out of luck.

  8. #18
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by Bad_Ad84 View Post
    Wait till a new update comes out and do an online update? Other than that, you sound out of luck.
    What if the issue is with the IOS's, and the OP happens to have 4.3a? Could an online update to 4.3b fix it? If the OP hasn't tried online, should he/she?
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  9. #19
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    That is a good thought but the OP has a theme brick as stated in post #1.

  10. #20
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by Krafter View Post
    That is a good thought but the OP has a theme brick as stated in post #1.
    So it is definitely a theme brick? I thought that you couldn't load the System Menu if it was a theme brick. I wasn't sure if the OP meant problems happened immediately after installing a theme, or if that was just the last big change that was (knowingly) made.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •