Results 1 to 8 of 8

Thread: bricked wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    bricked wii

    i am new and hope to get some help with this. i had a friend soft mod my wii with homebrew, but now it will not load, when i turn it on it loads to the health screen i press "A" and then i get coropted system file message, then i tried to re boot it will pressing the reset button and i get the same thing, i can't even boot from the sd card or anything, please help

  2. #2
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    There is a bricked forum
    BRICKED Wii Issues ONLY

    Here is a chart to help you out
    SaveMii - Wii Troubleshooting

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,457
    Thanks
    1,840
    Thanked 4,315 Times in 3,622 Posts
    Blog Entries
    5
    Moved thread to the Bricked section of the site.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    at the "press A" screen, hold - and + on the wii remote and while still holding them, press A.

    see if that gets you into the system menu

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Sounds like a mailbox brick or a theme brick. Did you try and install any custom themes?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krafter View Post
    Sounds like a mailbox brick or a theme brick. Did you try and install any custom themes?
    no i did not all i was doing is thrying to soft mod it

  7. #7
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Hmmm.... so this happened while trying to softmod? what guide was you following? Did you try Bad_Ad84s suggestion in post #4?

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Bad_Ad84 View Post
    at the "press A" screen, hold - and + on the wii remote and while still holding them, press A.

    see if that gets you into the system menu
    it loads to a maintancen wii

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •