Results 1 to 4 of 4

Thread: Ive done something very bad with Dop-Ios I need help :S

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ive done something very bad with Dop-Ios I need help :S

    hey there, so ive run into a little problem here regarding my port 2 not the HD slot but the other one on my Wii, i beleive it was disabled or something thats why it wasnt reading anyhting i put into it....now my question is this ive just used DOP-ISO to try to fix the issue with a bad IOS and i think i might have botched things up, seems that everything is disabled, Internet, USB, Disc Drive, SD Slot i mean everything...all i can do is get onto the Wii Channels screen if i click on Homebrew Channel it just brings me back to the Health Warning screen, same with Wiiflow & when i try to play a game from the Disc drive is just goes black....I cant even use Bootmii from Homebrew by pressing the home button.....Can anyone please help me?? I would be so greatfull if you can help a brother out....i would like to go back to the way things were, I have my nand backup on SD i'm running 4.3U I also have the report from DOP IOS on excel to show you



    Dop-IOS MOD ReportWii region USAWii unique device id1.33E+08IOS Version FakeSign ES_Identify NAND Flash USB 2.0250 (r65535) Enabled Disabled Enabled Disabled Disabled249 (r20) Enabled Disabled Enabled Disabled Disabled248 (r65535) Enabled Disabled Enabled Disabled Disabled247 (r65535) Enabled Disabled Enabled Disabled Disabled236 (r54321) Enabled Enabled Enabled Disabled Disabled224 (r65535) Enabled Disabled Enabled Disabled Disabled223 (r4) Enabled Enabled Enabled Disabled Disabled222 (r4) Enabled Enabled Enabled Disabled Disabled202 (r65535) Enabled Disabled Enabled Disabled Disabled90 (r54321) Enabled Disabled Disabled Disabled Disabled80 (r54321) Enabled Disabled Disabled Disabled Disabled70 (r54321) Enabled Disabled Disabled Disabled Disabled61 (r5662) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled60 (r54321) Enabled Disabled Disabled Disabled Disabled58 (r6176) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled57 (r5919) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled56 (r5662) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled55 (r5406) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled53 (r5406) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled50 (r54321) Enabled Disabled Disabled Disabled Disabled48 (r4124) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled46 (r3607) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled45 (r3607) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled43 (r3607) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled41 (r3607) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled38 (r3867) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled37 (r5663) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled36 (r54321) Enabled Enabled Enabled Disabled Disabled35 (r3608) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled34 (r3608) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled33 (r3608) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled31 (r3608) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled30 (r54321) Enabled Disabled Disabled Disabled Disabled28 (r1807) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled22 (r1294) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled20 (r54321) Enabled Disabled Disabled Disabled Disabled17 (r1032) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled16 (r54321) Enabled Enabled Enabled Enabled Disabled15 (r1032) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled15 (r1032) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled14 (r1032) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled13 (r1032) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled12 (r526) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled11 (r54321) Enabled Disabled Disabled Disabled Disabled

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    When the system menu loads, press home and reload the system menu again. Then try to load HBC, load dop-mii from HBC and to a system scan. Or load HBC or dop-mii from priiloader, get dop-mii to run and do the system scan. That should fix your issue. You ran dop-ios v14 didn't you?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Mauifrog ya i was super lucky all i did was hold the reset button with SD card in while booting the Wii up & it brought me to the Priloader screen from there i ran Dop-Mii & scanned and refreshed my IOS's then voila everything was working again and yes i ran DOP-IOS v14 at the begining hoping that would fix my USB port 2 problem...that is an evil program then again i probably just used it wrong......another thing is that i even went & wiped out my system memory & re-updated System menu 4.3U through Nintendo hoping that would enable my IOS files......so right now i'm sitting with no Homebrew Channel but everything is running just fine...I'm running Wiiflow to play my games......i think i'll leave it the way it is seeing as my USB port is working, SD card & Disc Drive, Ty

  5. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    dop-ios v14 has a know bug, you did nothing wrong other than use it. This is why v14 is not hosted on the dop-mii site.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •