Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 39 of 39

Thread: Half Brick

  1. #31
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    @Krank - He just needed a system menu. I linked him that guide, then he had questions. Then I figured I'd just have him install it with dop-mii. Then...well, it's in the other posts.
    @OP - follow that guide and see if it solves your problems
    Last edited by WhiteShad0wX; 12-08-2010 at 06:31 PM.
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  2. #32
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    @Krank - He just needed a system menu. I linked him that guide, then he had questions. Then I figured I'd just have him install it with dop-mii. Then...well, it's in the other posts.
    @OP - Not sure how you got to the hbc before...but follow that guide and see if it solves your problems
    i'm in the system channel now, trying to move over my old apps folder now then boot again, guess i move 1 file at a time this time. just to be on the safe side. i used the twilight hack when i hacked it the first time, but not an option now as the kid got a hold of the disc and scratched it REAL good .... (along with my starcraft 2 disc... grrr...)

  3. #33
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    will try this guide, since i have 4.1e. bet it will give me HBC again. oh wii, how i have missed you

  4. #34
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    you got to the wii menu
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  5. #35
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    you got to the wii menu
    yes, everything back to normal finally i can connect my wii to the wifi again mariokart online and using it as a media center is the plan

  6. #36
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    Great!
    just wondering, did you follow that guide? Or what I said?
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  7. #37
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    that guide you linked. i should have just tried that first but thanks for everything anyways!! it may just be that i messed something along they way

  8. #38
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    yup, oh well.
    At least you got it up now
    Even though you have bootmii as boot2, be careful what you do so you don't brick again.

    You might want to follow the update your old softmod guide (link in my signature) as you don't have cios249 rev17, ios58, etc
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  9. #39
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    maybe i'll do that at a later time, i just want my homebrew\emulators to work again atm, don't care so much about backups atm. thanks for all the assistance!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •