Results 1 to 5 of 5

Thread: have i semi bricked the wii???

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    have i semi bricked the wii???

    Hi all, i recentley followed the mod any wii guide as i was going through i got to the pre loader install there were a couple of errors but went off quick, then hbc was upside down i sorted that by reinstalling it.

    But now when i turn on i sometimes get priloader screen thats says could not verify size?? If i turn it off then on again it all works well hbc, usb loader, games ect.

    The only thing that i have done different i think is the hard drive formating, i partioned the drive with fat32 and a wbfs partition, fat 32 with what i used to leave on the sd card (on the other 4.2 wiis that i have done with no probs)

    I have never used priloader before, should i remove it?
    thanks in advance.

    the system was 3.1 and the only reason i did it a different way is because i could not do an official 4.2 update as its now 4.3 if this helps.

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Is priiloader autobooting the system menu? HBC? or an app one your HD?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When the priiloader screen comes on, first it says unable to verify size, if i click start sys menu i get error, if i click hbc it says its not installed. But if i power off and on again i get straight to health screen. Its all good from there not sure why i get the random priiloader screen.

  4. #4
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,594
    Thanks
    286
    Thanked 448 Times in 358 Posts
    Blog Entries
    6
    Open up the ''Settings'' tab and change the ''autoboot'' option to ''System Menu''. See if that makes any difference.

    If not, I guess the best thing to do would be to re-install the System Menu, followed by Priiloader.
    Wait with this, though, as it's just my look on this. mauifrog is the expert here.

  5. #5
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    When you load priiloader, what system menu and ios is displayed?

    Since you followed my guide, it had best say ios60 v44# and not ios30.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •