Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: My wii screen is black and i have my NAND on my SD Card?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    My wii screen is black and i have my NAND on my SD Card?

    I think i accidently deleted my sys menu with WAD manager... i was trying to install another cIOS. but im a noob, i have my nand on my BootMii folder in my SD card. How do i make Bootmii automatically load on my wii? cus even if i put my SD card my screen is still blank

  2. #2
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    you need the bootmii folder on your sd card
    you don't have to restore your nand, just reinstall your system menu
    Last edited by WhiteShad0wX; 11-22-2010 at 11:04 AM.
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    Assuming bootmii isnt installed as an IOS...

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    my bootmii folder and my nand file are in the sd card... but theres other files too like the homebrew installation file. Should i get rid of it? im not sure if i installed bootmii as an iOS? how do i know?

  5. #5
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    when you turn on the wii, does the drive light flash once or twice? (Twice is better - meaning bootmii is installed as boot2)
    if you don't have boot2, hold reset then turn on the wii to see if priiloader is installed
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It only flashes once i remember clicking prepare SD card and then hitting install after that i just made a nand backup. now i dont know what to do =/

  7. #7
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    did you check to see if priiloader is installed?
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i held down reset and the black screen is still there nothing else...

  9. #9
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    now the question is...do you have a nintendo gamecube controller?
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    nope my friend has one... why?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •