Results 1 to 7 of 7

Thread: fully bricked

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    fully bricked

    softmoded my wii about a yr ago 4.2u.Ran usb loader for all my games with h/d.had game lock up unpluged it now it wont come back on.no lights no nothing.is it hopeless?

  2. #2
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    nothing on screen?
    have you a tried different av cable?
    does the dvd drive light flash once or twice?
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Did you have bootmii installed and a nand backup?????


  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no no lights
    no havnt tried new cord and yes i have bootmii installed and nand backup
    Last edited by wfsurfer; 11-19-2010 at 06:51 PM.

  5. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Try to put the bootmii folders on sd to try to boot to it..... or can u get to priloader.... but if there are no lights maybe ur ac adaptwer is dead..... my buddy just had that happen to him.... 20 bucks @ gamestop


  6. #6
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Its ok

    Quote Originally Posted by wfsurfer View Post
    no no lights
    no havnt tried new cord and yes i have bootmii installed and nand backup
    sometimes my wii dose what when i unplug it when its still on just wait 10-30 mineuts for it to come back on just wait clamdown ok

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    indeed it was ok
    bought new power cord and all is well
    thanks for all the help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •