Results 1 to 4 of 4

Thread: Deleted my wii system menu!!!!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Deleted my wii system menu!!!!!

    I was trying to downgrade my wii from 4.1 to 3.2 using downgrader and accidentally turned my wii off in the process! Now, when I turn on my wii, it's just a blank screen. Please tell me if there's a way to fix this or if I'm screwed

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Moved to a more appropriate section.

  3. #3
    New Member Link's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    NM, its in the US contrary to popular belief
    Posts
    686
    Thanks
    117
    Thanked 186 Times in 110 Posts
    Did you have bootmii installed as boot 2? did you have priiloader?
    My Consoles 4.1U Bootmii/Boot2 PSP1001Phat PS3Slim 120gb

    Useful Links:
    Softmod ANY Wii
    Latest Neogamma Channels
    Please hit the thanks button if I help you.

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,581 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    If you don't have boot2 bootmii, the only way to fix it is nand programming.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •