Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: infectus issue

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    infectus issue

    Hi, I have a problem when injecting in my nand boot2 using infectus, followed a tutorial without problems but when I turn on the wii can not see anything and only this



    it injects a boot1b for what went into the tutorial, but I'm realizing that maybe it boot A. if anyone can help I would appreciate it

    and if someone has a nand boot1 A, please send it to me.


    bye thanks

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,526
    Thanks
    1,863
    Thanked 4,340 Times in 3,638 Posts
    Blog Entries
    5
    Uhhh... I don't even know how to respond to this. What tutorial did you follow, a wiihacks one --- and if so, which? Don't you think it'd be better-served to ask in the guide you followed? Are you blindly flashing or what --- hope this is a boot2-vulnerable Wii....

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i use this [SITE HOSTING DIRECT DOWNLOADS TO PIRATED MATERIAL REMOVED]
    i read a lot before use the tutorial. and when i did the screen just show that
    Last edited by Ithian; 10-31-2010 at 09:56 AM.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    If you have the wrong boot1 version for your Wii, the drive LED will stay solid blue.

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,526
    Thanks
    1,863
    Thanked 4,340 Times in 3,638 Posts
    Blog Entries
    5
    Did you look at the guides we offer? You might want to elaborate here as to how the Wii got bricked, confirm if this Wii is boot2-capable, if you have a NAND backup/keys already (you did make a backup via bootmii before the brick, right?); you leave off entirely too much for anyone to give an informed response. We do have denizens here who are quite active on this kind of stuff.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Bad_Ad84 View Post
    If you have the wrong boot1 version for your Wii, the drive LED will stay solid blue.
    that!!! the blue led make that.. i injected a boot1b to the wii, so with this i realize the boot1 of the wii is boot1a

    i make a dump with infectus nand flasher because i dont have a backup when the wii got bricked and i use nand converter to compare the boot with a nand boot1b and the nands dont match

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    Are you sure its a vulnerable Wii?

    what is the date code on the hollywood? (4 digit number on the bottom left of the larger chip).

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    actually, im heading out for awhile

    long as the date code is under 0813

    here are bootblocks, both stock and with bootmii injected.

    bootblocks.rar

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    is 0726 dated.

    nice thanks , but to be sure you can assist me?? please, make m a little guide to follow please
    Last edited by shinjipsx; 10-31-2010 at 08:43 AM.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    try using 1a_2v4 from that rar file above, failing that try 1b_2v4 just incase something was wrong with yours.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •