Results 1 to 4 of 4

Thread: This is no normal brick

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    21
    Thanks
    26
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation This is no normal brick

    Hi
    I need some help i theme bricked my wii coz im so stupid i used a 3.2 csm on my wii a 3.4e
    well i thought ill just use priiloader or bootmii (both of which i have) so i downlaoded my system menu files from here and tried installing them through wad manager but i can install the IOs fine its the system menu that says ret=0 error this system menu is not
    appropriate for your version (or something like that) before i did all this when i went to my system menu it went to a black screen now (from priiloader) it says cant find system menu files
    btw i am not connected to the internet or i would've used dop-mii

    So thanks in advance

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    dopmii works offline, just download the wads.

  3. 1 User Says Thank You Bad_Ad84 For This Useful Post


  4. #3
    New Member nightsaber_2458's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    90
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    seems to me like it uninstalled your system menu
    1 if you can go to priiloader boot to the homebrew channel or install hbc_forwader.dol then click installed file
    2 go to mmm if you have it
    3 press down till you get to manage system menu
    4 install the menu (4.1 or 4.2) and be paitent and DO NOT TURN OFF YOUR WII
    5 once finished it will redirect you to the hbc
    6 exit hbc and it should be fixed
    (note you have preloader on your wii not priiloader,priiloader is only for version 4.1x and only get themes for your own region)

  5. 1 User Says Thank You nightsaber_2458 For This Useful Post


  6. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    21
    Thanks
    26
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i already fixed it
    heres my other thread
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...mal-brick.html
    thanks anywayz

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •