Results 1 to 6 of 6

Thread: Please Help..accidentally Update My wii system...

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please Help..accidentally Update My wii system...

    Just a moment a go, i try my wireless router and it succesfully conected.
    I try to download the internet channel through the channel shop then my wii showing wii system update...I'm shocked. I force to shut down my wireless router and restart my wii.
    Now my wii only show : SystemMenu / Homebrewchannel/Installed File etc...The bottom right showing preloader v.029. No more menu like always.

    Anyone can help or maybe show me the link to fix this please.Where do i start?
    Tq.

    Ps: wii is korean
    Last edited by ultra02; 10-18-2010 at 10:01 AM. Reason: Wrong room..tq for the mod

  2. #2
    New Member
    Community Representative - Donation/Contest Committee
    ganoderma's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    273
    Thanks
    38
    Thanked 68 Times in 53 Posts
    You certainly didn't update your system menu as preloader is there.
    What happens when you click systemMenu?

    If it works normally, there should be an option in preloader to autoboot the systemmenu.

    Also check if the reset button isn't stuck in it's pressed position or something, as that's what causes preloader to show up.
    4.1E | Bootmii as boot2 | Priiloader 0.7b | configurable USB loader V62-222 | Hermes v4 | Hermes v5.1 | Wanin v20

    ← If I helped you, please click the thanks button on the bottom left of my post.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Tq for response.. when i clicked the Systemmenu, it said : "Error autobooting systemmenu! Could not open boot file!..."
    Nothing happen then..

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    IMG00331-20101019-0107.jpg
    this is the screenshot now

  5. #5
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 320 Times in 290 Posts
    can you get into hbc?
    do you have bootmii as boot2?
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No i can't get in to hbc. i follow the instruction in http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...brick-fix.html but when i load/install file, it said no sd found.. maybe because i'm using windows 7 and sd in fat32 format? I need to format the sd in windows xp into fat (only) and repeat the step again. Am I doing fine?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •