Results 1 to 7 of 7

Thread: black screen - FULL BRICK

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation black screen - FULL BRICK

    That happened to me. I just bought a used motherboard from ebay for $58. including shipping, until someone figures a way to help us with full brick I think that's our only solution

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    how do you expect anyone to help when you have given absolutely no information as to what you have done!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    after I messed with DopMii to install ios70 and didn't have priiloader installed to protect me. I can power the wii with remote or pushing power button but then just black screen. I did place this question before but was placed in the wrong area. Thanks

  4. #4
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Marysville,WA
    Posts
    509
    Thanks
    24
    Thanked 78 Times in 72 Posts
    What system menu are you on?
    Do you have bootmii/boot2?
    Do you have priiloader?
    What was the last thing you did to your wii?
    Can you provide a syscheck (found in my sig)?

    All of these answers are needed for someone to help you.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    Sounds like its not a boot2 Wii or at least doesnt have it installed.

    Important questions are:

    Do you have a NAND backup?
    Was bootmii installable as Boot2 (even if you didnt install it)?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm not sure but I remember seeing boot4, I had the nand back up and did try installing but screen stays black, I inserted a disk and sounds like is spinning but nothing comes on screen. Thank you

    4.2 I had bootmiiv4 I think, I could be mistaken. Priiloader was there but not installed. I can't provide a sys check because screen is always black. Thank you
    Last edited by Krafter; 10-11-2010 at 06:44 AM.

  7. #7
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Please don't bump your tread within 24 hours Use the edit button next time.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •