Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 51 to 60 of 73

Thread: Black Screen Of Death

  1. #51
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by streamlinehd View Post
    Hmmm... You didn't happen to try installing boot2 v4 did you? Strange that it worked yesterday.
    I did put the bootmii boot2 fix.zip files on the sd but when i put it in it gave me a bsod.
    So i tought it was the files and tried a other bootmii folder and still didnt work.
    I think there is no more hope :P

  2. #52
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    That's very odd and you said it works in your brother's wii? I would keep trying and see if you can get bootmii going again.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  3. #53
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    lol tried like 30 times no results
    I think there is no option avalible now?
    Last edited by flexoduss; 10-04-2010 at 03:54 PM.

  4. #54
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Can you still power on the wii with your wiimote?
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  5. #55
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nope it doesnt respond

  6. #56
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by flexoduss View Post
    lol tried like 30 times no results
    I think there is no option avalible now?
    So somehow we wen't from your wiimote and internet confirmed to be working about a half hour ago to your wiimote not working at all. And we didn't install anything, all we did is put a different boot folder on your SD card correct?
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  7. #57
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by streamlinehd View Post
    So somehow we wen't from your wiimote and internet confirmed to be working about a half hour ago to your wiimote not working at all. And we didn't install anything, all we did is put a different boot folder on your SD card correct?
    Yep its crazy and i swear im not making this up

  8. #58
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by flexoduss View Post
    Yep its crazy and i swear im not making this up
    Now it sounds like you have a BT issue but I don't know why it would've been working fine a half hour ago.

    You may want to take to Wii apart and see if the BT module is loose.

    here's what it looks like:

    005.jpg 004.jpg
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  9. #59
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry false alarm stupid me i was trying to search me second wiimote in my room that is still synced to my wii and not my brothers.
    Its still working i apologize

  10. #60
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    And you're still getting a blue screen? If so and you can't get Bootmii up again then you may have to check out your dvd drive. As I said, I would remove it completely and see if that get's you anywhere.

    It could be your Modchip causing all these problems as well. I think this is going to have to be your next step at this point.
    Last edited by streamlinehd; 10-04-2010 at 04:25 PM.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •