Results 1 to 4 of 4

Thread: help weird setting problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help weird setting problem

    could you help me fix this problem

    YouTube - wii settings not working (after error 003)

    its located in 0.34 sec

    is it semi brick or what?


    sorry for the bad english

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    sysmenu from wrong region. also it has not the opera error reffered to as semi-brick. but yes

    Semi-Brick, system settings locked, Opera error.

    be sure to install sysmenu suiting your region, don't forget to install the suiting IOS as well or you will brick.

    also very likely as you have the double news channel etc. so you did some update from an out of region game.
    Install Priiloader and activate block disc and online updates to avoid that

    <--suggestions helped? press Thanks

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,427
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    You have been updated by an out of region game. Look here.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for the fast reply

    I will tray this method now

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •