Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Im bricked.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Im bricked.

    I softmoded back in late june and havent had a problem. Then last night I turned on the wii and fired up the usb loader gx and it freezes. I dont think I actuly loaded a game befor it froze but now the wii boots to a black screen ... Priiloader doesnt load. I had backed up my nand but since I cannot get in to priiloader, savemiifrii with the gc controller didnt work either.

    any idea what happened? and any way to recover?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Sounds like a bluetooth module. Can you turn the Wii on from the remote? If you can't then that is most likely your problem.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i can turn on with the remote.

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    I was just about to edit my original post. Since Savemiifrii didn't work it's possible it's a WiFi module instead of the bluetooth. Look at this pic.


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    is there a way to bypass the wifi module so i can test that? Its not as if i get on line with the wii any way.

  6. #6
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Unfortunately no. The only way would to be to test it with a new one. I'd say the the chances are pretty good that it is your WiFi module is bad. You can get them fairly cheap from eBay.

    But before you go that far You might try and restore your NAND if you was able to install bootmii as boot2 and made a NAND backup. Because if it's not the WiFi module then the only thing left is corrupt system files or an unknown hardware failure.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok I bought a module on ebay ... hopfully the repair doenst take great soldering skills... im a bit rusty in that department.

  8. #8
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    You will also need a tri-wind screwdriver if you want to save some headaches. Google it or just buy it from eBay too.

  9. #9
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    No soldering needed. If it's a bad Wi-FI you should still be able to access bootmii if installed as boot2
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  10. #10
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have several triwings so im ok on that front.


    i was unlucky and wasnt able to install boot me as a boot2

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •