Results 1 to 4 of 4

Thread: Did I brick the doggone thing? 4.3(USA)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Did I brick the doggone thing? 4.3(USA)

    So I'm really hoping I didn't just brick my wii... I followed this guide that said it works with 4.3u... (link below) and finished with priiloader and when I tried to go back to the system menu, all I got in return is a black screen with "4.3(USA)" in white print in the lower right corner. My wii remote won't power on, just keeps trying to connect...

    A little help???

    [failguide@fail.net]
    Last edited by Ithian; 08-26-2010 at 01:28 PM. Reason: link removed - DO NOT RE-ADD. Staff.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Hold reset and power on to see if priiloader boots up. Power on again and see if the dvd light flashes once or twice quickly for boot2.

  3. #3
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,556 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    This may help
    Disable priiloader system menu hack "[Recovery Mode (DISABLE below hack first)]"
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  5. #4
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    This may help
    Disable priiloader system menu hack "[Recovery Mode (DISABLE below hack first)]"
    That fixed it! Thank you!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •