Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Dsi error upon booting wii, will not reset

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    you might be right on unplugging the sd card and letting it sit for about 5 mins, i know i gave up last time and just tried it about an hour later and it worked with out the card. so lets hope.

  2. #12
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    I am not sure, but if there is corrupted data or a problem with a device the console is trying to access, it may need more time than a simple reset to actually reset. This is obviously not the best solution, just trying to help where I can.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    and i appreciate the help bro. unfortunately that dint work

  4. #14
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    You unplugged the power cord as well as the sd card ( maybe even usb drive) for more than 5 minutes? Thinking there is corrupt data on your nand. The only way to know would be to run bootmi and check for bad blocks if you do find a way to get it going temporarily.

    Quote Originally Posted by rapture View Post

    is there any way to get you in some sort of chat if you have the time only?
    Members are always welcome to
    http://www.wiihacks.com/irc.php
    There is a priority channel for donators as well. This issue may not be able to be resolved from IRC, but you will definitely get input from others.
    Last edited by oddgriffin; 08-22-2010 at 11:52 PM.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  5. #15
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Your priiloader looks to be loading an installed file that is crashing. Hold reset and boot the wii, priiloader will load. Go to the priiloader settings and set the autoboot and return to system menu.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    I've seen this where autoboot was set for homebrew channel when the HBC wasnt installed or has been updated to the new version that has new title ID.
    Last edited by Bad_Ad84; 08-23-2010 at 02:02 AM.

  8. 1 User Says Thank You Bad_Ad84 For This Useful Post


  9. #17
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Your priiloader looks to be loading an installed file that is crashing. Hold reset and boot the wii, priiloader will load. Go to the priiloader settings and set the autoboot and return to system menu.
    fn A!!! that was it!!! so now when ever i start the wii it starts with the priiloader again!!! thank you so much!! just what i needed!!!

    also, just in case i dont want it to start with prii loader, how do i make it start with the original windows screen and how do i go back in case i want the prii loader again??

  10. #18
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    now that i think about it, it seems like it started giving me problems when i installed homebrew channel v.1.0.7 and now that 1.0.8 its still doing the same thing. i start the system and shut down. but i restart and prii loader comes on first. so i select homebrew channel and it says "Error autobooting HBC. maybe title not installed?". so i choose System Menu and select homebrew channel from one of the windows and it works perfectly then, but if i keep pushing for homebrew, then that same "DSI" window shows up.

  11. #19
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    because priiloader doesnt support the new title of the HBC. When you installed the new HBC, the title ID changed and priiloader cant find it.

    It wont work until priiloader is updated, just set autoboot back to system menu and run HBC from there for now.

  12. #20
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    If you install HBC-Forwarder.zip into priiloader and set autoboot/return to installed file, you can autoboot hbc.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •